Video: Johan Derksen is helemaal klaar met Merel Ek bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De kijker smult als Merel Ek weer in beeld is bij Vandaag Inside. Johan Derksen denkt daar héél anders over. De snor neemt niet eens meer de moeite om op Merel te reageren!

Merel Ek was weer te gast bij Vandaag Inside! Waar de blondine eerder kritiek over zich heen kreeg over haar optreden in het programma, lijkt ze zich er niks van aan te trekken en gewoon terug te keren. Kijkers vonden Merel eerder een ‘zure’ vrouw, die niet tegen een grapje kon. Terwijl de heren in een deuk lagen, schudde Merel Ek haar hoofd vol afschuw. Ook via sociale media ging het publiek los over de blondine; “Ik stoor me mateloos aan Merel Ek bij Vandaag Inside. Haar aanwezigheid gaat ten koste van de goede sfeer in het programma“. Maar nu is Merel terug, de blondine laat zich niet zomaar uit het veld slaan! Al lijkt Johan Derksen tóch nog niet helemaal gewend te zijn aan deze mondige dame…

Johan Derksen heeft genoeg van mening Merel Ek

Onlangs was Merel Ek dus weer terug op de buis te zien bij Vandaag Inside. De politiek verslaggeefster zat hier zoals gewoonlijk weer aan de bar. Dit keer ging het over het stikstof probleem. Merel Ek zat hiermee in een ietwat verhitte discussie met Johan, en besloot dan ook om niet op te geven en Johan geen gelijk te geven. Duidelijk te merken was, dat Johan Derksen op een gegeven moment helemaal genoeg kreeg van de blondine, en hij besloot dus ook om dat op zijn eigen manier te laten weten. Merel kwam met een argument tegen Johan, die ging over het stikstof probleem. Johan had er even geen zin meer in, en besloot te antwoorden; “Ja, ja, ja, het zal wel“. Het is dus duidelijk te merken dat Johan zich stoort aan de blondine aan de bar. En hij is zeker niet de enige, want de kijkers van het programma zijn nog altijd niet lovend over de politiek verslaggeefster. Wat moet Merel Ek doen om haar Vandaag Inside-reputatie te verbeteren?

Lees ook: Estavana Polman is de vrouwelijke Johan Derksen bij Vandaag Inside

Bizarre theorie shockeert mannen van Vandaag Inside

Onlangs deelde Merel Ek een wel heel opvallende theorie over het programma Vandaag Inside. De blondine had namelijk te vertellen dat de kijkers een theorie hadden bedacht, dat elke vrouw die bij Vandaag Inside zou aanschuiven, eigenlijk een man is. Volkomen absurde theorie natuurlijk, maar de heren konden niets anders dan erom lachen. We kennen de heren van het programma natuurlijk als grapjassen, en dat je maar een beweging hoeft te maken en René van der Gijp ligt alweer in een deuk. Zo ook bij deze theorie, die Merel Ek opbracht. Zouden Merel Ek, Heleen van Royen, Estavana Polman en meerdere vrouwen die wel eens te gast waren bij het programma, stiekem mannen zijn? Je kan zeggen wat je wilt, maar het is wel een creatieve en lachwekkende theorie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.