Estavana Polman is de vrouwelijke Johan Derksen bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Estavana Polman schuift aan bij de heren van Vandaag Inside. De goedgebekte handbalster past perfect bij het trio. Ze lijkt zelfs een beetje op een van de drie.

Estavana Polman is een Nederlands handbalster. Maar daarnaast doet ze nog veel meer. Zoals barretjes bezoeken en stoeien met oudere mannen over allerlei thema’s. Geen onderwerp gaat deze mooie brunette uit de weg. Ondanks dat ze pas 29 jaar is en vooral in haar handbalsport-kennis niet verlegen zit, durft ze toch de uitdaging aan: bij Vandaag Inside aanschuiven. Een van de meest bekeken programma’s op tv van dit moment. En het is ook een programma dat vooral gaat over voetbal en niet per se over de sport van Estavana. Maar dat mag de pret niet drukken. Estavana schuift aan en de ene na de andere discussie kan losbarsten. Dan blijkt dat ze best een grote mond heeft en goed overweg kan met ieder soort bal. Al was dat laatste al duidelijk door haar succes in de handbalwereld.

Estevana Polman niet verlegen

Gewapend met een leuke glimlach, een grote mond en de nodige vakkennis gaat Estevana richting de studio. Haar vorige experiment met het veelbesproken trio tijdens De Oranjezomer was al een groot succes en dus was het tijd voor een nieuw bezoek. Het heeft wel lang op zich laten wachten. Onder meer omdat het programma natuurlijk in zwaar weer zat, en omdat ze eerst moest herstellen van een knieblessure. Maar hier is ze dan eindelijk. De felle discussies die ook van de zomer te zien waren kunnen weer losbarsten. Johan ziet het plan wel zitten trouwens.

Leven van handbalster aan tafel niet gemakkelijk

Tijdens de eerdere uitzending van De Oranjezomer waar Estevana aanschoof werden de handbalsport en ook verschillende kleedkamer taferelen besproken met haar. Over beide wist ze van alles te vertellen en de drie heren wilden alleen maar meer horen over de wereld van het vrouwenhandbal. Estevana legt graag alles uit, maar gaat discussies ook niet uit de weg natuurlijk. Het is en blijft haar expertise, een kennisgebied waar Johan geen kans heeft. Ze staat dus eigenlijk al 1-0 voor op Johan, nog voordat het programma begint. Meestal weet Johan weer boven zijn gasten uit te stijgen door wat scheldwoorden te gebruiken. Maar ook hier gaat de handbalster niet gebukt onder, zoals al was te zien bij De Oranjezomer. Estavana praat gewoon lekker verder alsof er niks aan de hand is en scheldt lekker mee.

Programma wil Polman binnenhalen

Hoe het allemaal is gelukt is niet duidelijk, maar Polman is binnen. Ze vindt alle ophef rond het programma en de vrouwonvriendelijkheid blijkbaar totaal niet erg en omarmt het trio aan oude mannen maar al te graag. Toen ze de uitnodiging kreeg hoefde ze ook niet lang na te denken en Estevana schreef gelijk de datum op in haar agenda. Zelfs nu ze het druk heeft met de sport en de kids vindt ze wel tijd voor de heren van VI.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Estavana Polman (@estavana)

Vooral Derksen ziet Polman zitten

Ze is meestal vlakbij Johan Derksen tijdens haar bezoeken, dit zodat ze hem goed kan verstaan en de oude kaarsliefhebber haar eens even goed kan ondervragen over zijn favoriete onderwerpen. Van alles komt er aan bod, maar duidelijk is uiteindelijk dat deze twee wel aan elkaar gematched zijn. Wederom een succesverhaal dus. Goed voor de kijkcijfers van de best bekeken, maar niet zo goed beoordeelde talkshow van Nederland. Én bovendien goed voor Estevana, die vast nog veel vaker richting de drie heren mag gaan om hen te vermaken met haar aanwezigheid.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..