Video: Jarige Roxeanne Hazes trakteert volgers op heerlijke onverwachte verrassing

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxeanne Hazes is 30 jaar geworden! En om dit te vieren, heeft ze zangeres een aangename verrassing klaarstaan voor haar volgers..

Roxeanne Hazes heeft wat te vieren! De zangeres is namelijk alweer 30 jaar geworden! Dit deelt ze via Instagram, en dit bericht gaat dan ook gepaard met een aangename verrassing voor haar volgers. Wie jarig is, trakteert. Dat is ook de reden dat Roxeanne deze heerlijke onverwachtse verrassing weggeeft. Zet je schrap, want deze verrassing wil je écht niet missen.

Roxeanne Hazes verrast volgers met heerlijke verrassing

Roxeanne Hazes is alweer 30 jaar oud. De zangeres gaat al een tijdje mee, maar is nog altijd even populair. Dit natuurlijk omdat het zo’n fantastisch goede zangeres is, en omdat ze de dochter is van niemand minder dan André Hazes. En of ze dezelfde zang-kwaliteiten heeft, is na het zien van deze verrassing geen vraag meer. Want speciaal voor haar verjaardag, heeft Roxeanne een aangename verrassing in petto voor haar ruim 3 ton volgers. Deze heerlijke verrassing betreft namelijk een nieuw nummer! En wellicht zelfs een gloednieuwe hit. ‘Ik Ben Vrij’ is nu overal te beluisteren, en via Instagram geeft de zangeres alvast een voorproefje. Dit doet ze door middel van een deel van de videoclip, voor een groot publiek. Roxeanne begint steeds meer op haar vader te lijken, want haar podium-en zang kwaliteiten lijken er alleen nog maar op vooruit te gaan. Deze heerlijke verrassing zullen haar volgers dus absoluut niet snel vergeten. Roxeanne duikt haar 31e levensjaar in!

Lees ook: Video: Roxeanne Hazes doet verleidelijk dansje met Sarita Lorena op afterparty Beste Zangers

Roxeanne Hazes gaat op date in uiterst strakke jurk

Roxeanne Hazes mag dan wel een vriend hebben, maar daten doet de zangeres nog altijd. Via Instagram deelt Roxeanne namelijk een foto, samen met haar hartsvriendin. De twee lijken het maar al te gezellig hebben samen, en speciaal voor deze gelegenheid schieten ze samen een foto. Vooral de outfits van de twee dames lijken er niet om te liegen. Roxeanne draagt een uiterst strakke jurk, waar haar rondingen dan ook mooi naar voren komen. In de zijkant van deze jurk zit een scheur, waardoor haar been helemaal ontkleedt is. Haar vriendin draagt ongeveer hetzelfde. Een zwarte jurk, met een open bovenkant. Ook deze jurk is een grote, strakke bedoeling. Het scheen een avond te worden..

Roxeanne Hazes heeft wat te vieren met vriend

Roxeanne Hazes en haar vriend Erik waren onlangs 6 jaar samen! En om dit te vieren, plaatste de zangeres een eerbetoon via Instagram. Op de 4 verschillende foto’s pakken de twee elkaar stevig beet en uitten op deze manier hen liefde voor elkaar. De kiekjes lijken zelfs nog een zeer wending te nemen, want de twee lijken niet van elkaar af te kunnen blijven. Wat een mooi jubileum van Roxeanne en Erik!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...