Video: Jake Paul grijpt onweerstaanbare Jutta Leerdam keihard beet in luxe hotel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Onze prachtige schaatsster Jutta Leerdam wordt goed vastgepakt door Jake Paul!

Jake Paul is samen met Jutta Leerdam op vakantie. De twee zijn samen heerlijk ergens gaan eten maar dan plaatst Jutta op haar Instagram account een video van de twee samen en zien we dat Jake Paul Jutta wel erg stevig beet pakt!

Jutta Leerdam wordt goed beetgepakt door Jake Paul

Onze schaatsster Jutta Leerdam en bokser Jake Paul zijn op vakantie in Costa Rica. Eindelijk heeft Jutta namelijk weer vrije tijd door het einde van het schaatsseizoen. Ze kiest er dan natuurlijk gelijk voor om naar Amerika te gaan naar haar vriendje Jake Paul! En de twee gaan ook gelijk snel op vakantie samen, naar de tropische bestemming: Costa Rica. Ze genieten daar van de lekkere warme zon, stranden, het heerlijke eten en natuurlijk ook van elkaar. Ze kunnen dan ook totaal niet van elkaar afblijven. Zo zien we namelijk dat ze samen in de badkamer staan van hun verblijf en dan zorgt hij ervoor dat Jutta moet lachen door een tikje te geven op haar buik. Wanneer hij haar zo leuk ziet lachen pakt hij haar goed vast! Klik hier om zelf het moment te bekijken!

Jutta Leerdam

Jake Paul bereid zich goed voor op het gevecht met Mike Tyson

Blijkbaar durft Jake Paul het op te nemen tegen een van de allergrootste boksers in de wereld, namelijk Mike Tyson! Het zal zeker een spannend gevecht worden tussen de twee want Jake is geen slechte bokser maar hij neemt het wel op tegen de enige echte Mike Tyson! Ook al is hij al 57 jaar oud denken de meest mensen dat Mike Tyson het gevecht tegen Jake Paul zal gaan winnen. Het gevecht is ook in samenwerking met de bekende streaming service: Netflix en zal dan ook op 20 juli 2024 plaatsvinden op het platform. Fans kunnen natuurlijk niet wachten om te kijken wie zal winnen!

Meer zien van Jutta Leerdam? Dat kan op Instagram

Als je nu nog meer van Jutta Leerdam wil zien, dan moet je even naar haar Instagram gaan. Daar heeft de prachtige blondine nog meer mooie foto’s en video’s op staan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...