Video: Jaimie Vaes poseert zonder broek voor de spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes is op haar sociale media niet verlegen om wat te laten zien. Deze keer filmt ze zichzelf in de spiegel terwijl ze geen broek aanheeft, maar het glinstert flink daarbeneden…

Jaimie Vaes staat voor de spiegel in enkel een trui

Dit zal niet de eerste keer zijn dat Jaimie Vaes voor de spiegel staat in een nietsverhullende outfit en dat deelt met haar volgers. De ex van rapper Lil’ Kleine is niet bang om haar lijf te laten zien aan de wereld. In de video die ze onlangs in haar verhaal op Instagram plaatste, maakt ze reclame voor een kledingmerk dat ze aanhad, Chiquelle, en spoort ze haar volgers aan om haar code te gebruiken voor korting. De video heeft ze gemaakt in een hotel in Frankrijk. Ze is hier de afgelopen dagen verbleven, maar ging onlangs weer terug naar huis. Ze plaatste namelijk een spiegelselfie met allemaal grote koffers en de tekst “Paris, we out”.

Jaimie Vaes feest erop los in intiem pakje

Het is de volgers van Jaimie vast niet ontgaan, ze is onlangs bij een festival geweest. Wie dit gemist heeft, heeft onder een steen geleefd, want de bovenste rij van de Instagram van Jaimie staat er vol mee. Ze plaatste allemaal foto’s van zichzelf met haar vrienden op het festival en telkens heeft ze weer een erg onthullend en spannend pakje aangetrokken. Ze vertelt in het bijschrift dat ze heel veel heeft ervaren op het festival en dat ze heeft genoten met oude én nieuwe vrienden. Ze is op alle foto’s prachtig gekleed, maar na haar derde post laat ze weten dat het haar laatste festival kiekje is. Ze wil haar volgers niet doodgooien met festivalkiekjes. Haar volgers denken daar anders over. Die willen graag zoveel mogelijk foto’s en video’s van Jaimie op het festival zien. Eén van haar fans reageert met: “Nee, ik wil meer!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@jaimievaes)

Jaimie Vaes weer gelukkig in de liefde

Het is niet makkelijk om te herstellen van een agressieve relatie. Nadat Jaimie aangifte deed tegen haar ex-verloofde Lil’ Kleine, is haar herstel van start gegaan. Ze kon eindelijk weg bij een gevaarlijke man en gaan denken aan zichzelf. Ze heeft er ook veel bekendheid aan overgehouden, want het publiek stond massaal achter haar nadat er een video lekte van hoe Jorik Jaimie mishandelde. Gelukkig is het alweer even geleden en heeft Jaimie haar geluk weer gevonden als het gaat om de liefde. De brunette heeft namelijk weer een vriend. Het is niemand minder dan haar beste vriend Afshin Momadi. Wie is hij dan eigenlijk, behalve haar beste vriend? Afshin is een dj en onderdeel van het collectief IAM. Daarnaast heeft hij een flinke bak met geld én staat hij regelmatig voor de camera. Het stel lijkt dus goed bij elkaar te passen en wij gunnen het Jaimie van harte!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @afshinmomadi

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.