Video: Influencer Sophie Milzink wordt onder water beetgepakt door knappe vriendin

Datum: 

Categorie:

Sophie Milzink heeft een intiem moment met haar vriendin. Ze laat haar volgers hier volop van meegenieten.

Sophie Milzink geniet van moment met knappe vriendin

Sophie Mizlnk is haar drukke influencersleven in Nederland even ontvlucht en heeft een vakantie geboekt naar het prachtige Barbaros. Hier neemt ze even de tijd om te genieten en te relaxen met haar vriendin Chiara. Ondanks dat ze op vakantie is, kan ze het niet laten om haar volgers niet mee te laten genieten van deze vakantie. Zo deelt ze op haar Instagram beelden van deze vakantie. Hierop is duidelijk te zien dat ze aan het genieten is van het moment, de omgeving en haar prachtige vriendinnetje.

Lees ook: Foto: Sophie Milzink gaat de straat op in meest riskante outfit ooit

Sophie Milzink wordt even stevig vastgepakt

Op de eerste foto is te zien hoe Chiara, Sophie stevig van achteren vastpakt terwijl ze in de zee aan het zwemmen zijn. Op het filmpje dat daarna komt is het moment na de foto te zien dat ze genietend rond draaien in de zee en lachend de camera in kijken. Het laatste filmpje is een kleine compilatie van een aantal momenten op de vakantie, waarop de twee bloedmooie verschijningen aan het genieten zijn. De filmpjes en foto zijn genomen tijdens de zonsondergang, dat levert dus extra mooie beelden op!

Mensen reageren positief op post Sophie Milzink

Sophie schrijft als caption onder de foto dan ook: “Zowat alles valt tegenwoordig op pauze te zetten in ‘t leven; behalve momenten als deze. En daar zou iets op gevonden moeten worden”. Wij zijn het volledig eens met deze caption! Haar volgers reageren alleen maar positief op de beelden. Al haar fans en mede-influencers vinden het prachtige beelden en gunnen haar dit moment van harte. Ook zijn er reacties te zien van mensen die ze daar ontmoet heeft of waar ze ook mee was. Die willen dat ze terugkomt of dat ze nog een keer teruggaan naar het eiland.

Chiara kings steelt de show op foto Sophie Milzink

Dat Sophie Milzink een bloedmooie verschijning is dat wisten we. Na deze reeks Instagram foto’s en filmpjes mag er ook wel wat aandacht geschonken worden aan haar knappe vriendin Chiara. De prachtige dame is een Britse zangeres en heeft zo’n 44 duizend maandelijkse luisteraars op Spotify.  Naast dat ze dus een gouden keeltje heeft, is ze dus ook nog een bloedmooie verschijning. perfecte combinatie dus! Op Instagram heeft Chiara daardoor 915.000 volgers bij elkaar gesprokkeld en heeft ze op TikTok maar liefst 3,7 miljoen volgers.

Chiara Kings is een reislustig meisje

Chiara houdt als we haar Instagram moeten geloven veel van reizen. zo was ze kort na haar Reisje naar Barbaros poste ze alweer een foto dat ze in Turkije was. Vlak voor haar reis naar Barbaros was de beeldschone zangeres in Ibiza te vinden. Zij geniet in ieder geval goed van het leven. Naast reizen is de knappe brunette ook nog druk met muziek. zo bracht ze in maart 2023 een nieuw nummer uit dat bijna één miljoen keer gestreamd is op Spotify. Ze timmert dus hard aan de weg met haar carrière. Chapeau!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.