Video: Influencer Roxanne Kwant vult stiekem haar broekje op

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Roxanne Kwant deelt alle geheime van haar goed gevulde broekje met haar volgers in een zeer spannende video.

Roxanne Kwant vult haar kadetjes nog even een beetje aan

De aantrekkelijke blondine Roxanne Kwant heeft een nieuwe aankoop, of eigenlijk miskoop, gedaan en die moet natuurlijk wel even aan haar volgers worden laten zien. De verleidelijke presentatrice heeft een ontzettend leuk broekje aangeschaft. Het broekje op zich is niet zo spannend, maar het is ook bedoeld voor onder je kleding. Waarom is dat zo? Nou, het broekje zorgt ervoor dat de kadetjes van de persoon die hem draagt er een stukje voller uit komen te zien. Het is dus een grote nepperij. Roxanne kon er enorm om lachen en besluit om deze foute aankoop maar te delen met haar volgers. Die kunnen er vast wel om lachen. En dat bleek. Iedereen in de comments van Roxanne moest erg grinniken om haar nieuwste broekje.

Lees ook: Video: Roxanne Kwant gooit haar benen wijd in ontzettend strak broekje
Roxanne Kwant laat broekje van alle kanten zien

De zeer aantrekkelijke presentatrice draait even een goed rondje, zodat haar fans vanuit alle hoeken het prachtige broekje kunnen bewonderen. En dat levert natuurlijk een hoop diverse reacties op. Sommige mensen vinden zo’n broekje niet kunnen. Anderen kunnen er weer hart om lachen en er zijn ook een aantal mensen die het Roxanne juist wel goed vinden staan, een klein beetje extra in haar broekje. Roxanne is niet van plan om het nogal opvallende kledingstuk ook echt aan te trekken, maar vindt het wel grappig om haar miskoop met al haar volgers te kunnen delen. Zo zie je maar weer, met een goed gevoel voor humor kom je ook een heel eind.

Lees ook: Foto: Roxanne Kwant laat haar blouse op heerlijke manier openhangen
De natuurlijke vormen van Roxanne Kwant zijn ook ontzettend mooi

De prachtige presentatrice hoeft zich ook eigenlijk helemaal niet bezig te houden met dit soort fillers. Haar eigen natuurlijke vormen zien er al meer dan geweldig uit. De aantrekkelijke blondine weet meestal in haar foto’s en video’s haar eigen sterke punten goed naar voren te brengen. Daarom zijn haar volgers ook altijd zo enthousiast als er weer een nieuwe foto van de knappe dame online komt. Dan hebben ze weer iets om lekker van te kunnen genieten. En dat is zeer zeker de moeite waard.

Roxanne Kwant maakt zichzelf erg geliefd met mooie foto’s

De geweldige presentatrice maakt zichzelf erg geliefd met al haar prachtige foto’s en video’s. De knappe blondine weet wel hoe ze het beste haar publiek kan vermaken. En dat doet ze dan ook graag. De heerlijke verschijning maakt met haar foto’s gelijk al weer je dag helemaal goed. Want als je een blik hebt kunnen werpen op het prachtige lijf van Roxanne Kwant, dan weet je dat je een goede dag tegemoet gaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!