Video: Indigo Oord staat bijna volledig uitgekleed op balkonnetje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Indigo Oord heeft een nieuwe video geplaatst van zichzelf. En die is wel heel erg mooi om te zien. 

Indigo Oord verleidt iedereen met prachtig setje

De knappe influencer weet al haar volgers te verleiden met deze prachtige video. En dat doet ze op een ongelooflijk leuke manier. De knappe dame heeft namelijk een van haar meest verleidelijke setjes aangetrokken en besluit dat vandaag iedereen die mag zien. En dus maakt ze er een ongelooflijk mooie video mee. Natuurlijk ziet Indigo er geweldig uit in haar pakje. De knappe vromen van de influencer maken haar in deze video nog even extra aantrekkelijk. Dat effect wordt nog even versterkt, omdat je zoveel van haar knappe lichaam kan zien. Met haar nieuwste post weet Indigo iedereens dag een stukje mooier te maken.

Lees ook: Foto: Indigo Oord showt fabelachtig inkijkje voor de spiegel

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indigo (@indixoord)

Indigo Oord laat zien hoe je in stijl dineert

Natuurlijk is een keertje thuis dineren helemaal geen verkeerd idee. Als je het op de juiste manier aanpakt tenminste. Indigo Oord weet wel hoe je een dinertje thuis een hele ervaring moet maken. De knappe influencer trekt namelijk de meeste van haar kleren uit en haar meest spannende setje aan voor ze aan haar maaltje begint. En in dat moment komt Indigo even helemaal tot rust. De knappe influencer heeft op deze manier een heerlijk momentje voor zichzelf gemaakt. En natuurlijk is het leuk om al die leuke momentjes te delen met je volgers. Dus dat is dan ook wat Indigo doet. Door de video op haar Instagram te plaatsen maakt ze voor een hoop mensen hun dag net even een stukje beter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indigo (@indixoord)

De wilde avond van Indigo Oord

De knappe influencer houdt wel van een goed feestje. En dat kan je zien op de foto’s die de prachtige dame vaak plaatst op haar Instagram. Als je Indigo een beetje volgt dan heb je al snel door dat ze wel een beetje een wild type is. En dus ging Indigo in een van haar meest fijne outfits erop uit om de stad onveilig te maken. Dat pakte erg goed uit voor de influencer en ze hield er een heerlijke avond vol herinneringen aan over. En die deelt ze met haar volgers, zodat zij het idee krijgen er toch een beetje bij te zijn geweest.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indigo (@indixoord)

Indigo Oord laat graag haar knappe lichaam zien

De prachtige influencer is vooral erg geliefd om haar welgevormde lichaam en dat kan je natuurlijk bewonderen in de vele foto’s die ze online zet. Daar draagt Indigo vaak de meest uitdagende pakjes, waar je nog een beetje van haar lichaam kan zien. Zo hebben haar volgers altijd wel iets om van te genieten als ze op de Instagram pagina van Indigo zitten. Je ziet dan ook vooral positieve reacties op haar pagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...