Foto: Indigo Oord showt fabelachtig inkijkje voor de spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Indigo Oord zorgt voor een spannend momentje bij haar volgers. De brunette deelt een foto waarop ze poseert voor de spiegel.

Meest besproken deelneemster The Bachelor

Het is natuurlijk één van de voornaamste redenen dat mensen mee doen aan reality programma’s; bekend worden. Dit lijk bij Indigo Oord ook een grote drijfveer te zijn geweest om zichzelf op te geven bij The Bachelor met Thomas van der Vlugt. Helaas viel Thomas zijn oog niet op Indigo en moet de brunette naar huis. Toch leek Indigo dat alles behalve erg te vinden, want de mannen stonden al voor haar in de rij bij thuiskomst. Sinds haar deelname is ze één van de meest besproken deelneemsters van het seizoen, want ze werd al gauw spottend gezoend met BN’er Rijk Hofman.

Indigo Oord bewondert zichzelf in de spiegel

Nu lijkt het erop dat Indigo Oord toch niet meer met Rijk Hofman samen is, want die is nu weer zoenend gespot met Monica Geuze. Je kan wel stellen dat het een klein cirkeltje is waar van alles gebeurd tussen alle influencers in ons land. Toch bewijst Indigo met onderstaande foto dat ze ook erg van zichzelf houdt. Zo kijkt Indigo zichzelf zwoel aan terwijl ze poseert voor de spiegel. Indigo buigt iets naar achteren om zichzelf te kunnen bewonderen, terwijl iemand een foto maakt van het moment. Het lijkt erop dat de foto is gemaakt op de toiletten van het Tuschinki in Amsterdam. Op de tweede foto deelt Indigo nog een spiegelselfie, maar dit keer met een vriendin. De brunette is gekleed in een donkere outfit die toch spannend is. Zo draagt Indigo een grote blazer met daaronder een klein truitje die haar navel laat zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Indigo (@indixoord)

Indigo Oord deelt foto in piepklein topje

Het is geen geheim dat Indigo Oord niet vies is van het laten zien van een beetje huid. Zo plaatst de brunette in de zomer vooral de ene naar de andere foto in haar korte jurkjes of badkleding. Dit keer gaat Indigo voor de winterse versie van een spannende outfit. Zo draagt Indigo een heel kort wit topje met een stoere leren jas. Daarbij draagt Indigo een bruine pantalon terwijl ze speels poseert voor de foto.

Lees ook: Indigo Oord laat volgers smelten met foto in flinterdun topje

Indigo Oord laat prachtige vakantie foto’s zien

De knappe Indigo Oord heeft toegegeven dat ze op haar allereerste wintersportvakantie is geweest. De brunette heeft de ski’s aangetrokken en een mooie ski outfit uitgezocht. Uiteraard zijn er foto’s gemaakt en Indigo ziet er nog een beetje nerveus uit op de ski’s. Indigo is onder andere samen met Merel Beks op wintersportvakantie en de twee vriendinnen lijken de grootste lol te hebben. Volgens Indigo is ze wel twintig keer op haar smoel gegaan, wat best vermoeiend is. Daarom geeft de brunette toe elke dag na twee uur skiën lekker wijn te zijn gaan drinken. Ook vertelt Indigo dat een massage echt een must was om van haar spierpijn af te komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Indigo (@indixoord)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...