Video: Hete Yolanthe Cabau gooit haar benen in de lucht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau is de droomvrouw van iedere man in Nederland. De brunette laat ons weer mee genieten met een hete workout.

De prachtige actrice laat weten dat ze nog steeds 5 tot 6 keer per week naar de sportschool gaat. Met een prachtig lichaam zoals Yolanthe is dat ook duidelijk te zien. Nu laat ze ons mee genieten in haar hete workout programma.

Yolanthe Cabau beweegt op en neer

Naar mate de meeste mensen ouder worden begint alles beetje bij beetje te hangen. Hier valt de beeldschone Yolanthe Cabau alles behalve onder. In tegenstelling, Yolanthe begint er juist steeds fitter uit te zien. Geen grammetje vet op haar buik en ze begint zelfs langzaam een sixpack te creëren. Dit doet ze aan de hand van een paar oefeningen. Nu deelt ze deze oefeningen ook met haar volgers. Ze gooit haar benen hoog in de lucht en gaat met haar achterwerk op en neer. Voor de kijker is het heerlijk om te zien.

 

Iedereen kan de oefeningen van Yolanthe Cabau

Je hoeft geen sportfanaat te zijn wil je de oefeningen van Yolanthe Cabau na te kunnen doen. Volgens de actrice kan iedereen de oefeningen doen, ook als je een beginner bent. Yolanthe Cabau heeft een prachtlichaam, maar ook zij begon ooit vanaf nul. Met een superstrak sportbroekje aan laat ze niks aan de verbeelding over. Heen en weer, heen en weer. Ze blijft maar gaan en de workout wordt steeds heter en heter. Uiteindelijk is ze helemaal kapot en ligt ze zwetend op haar matje. Het was me toch een hete workout.

 

Yolanthe Cabau slurpt stevig goedje naar binnen

Wil je een superfit lichaam zoals Yolanthe dan moet je meer doen dan alleen sporten. Als het aan Yolanthe ligt moet iedereen een vies groen goedje naar binnen slurpen. Dit zit boordevol vitamine en andere gezonde gerei. Het ziet er misschien niet heel lekker uit, maar gezond is het zeker. Ook de prachtige actrice vindt het groene goedje helemaal niks. Ze voelt zich als een klein kind die zijn neus dichtknijpt om niks te proeven. Als je de beeldschone brunette ziet werkt het goedje wel. De grote vraag is alleen, heb je het er voor over?

 

Hete Yolanthe Cabau likt erop los

Iedereen heeft het wel is. Heerlijk weer, de zon schijnt en je hebt zin in een ijsje. Als je Yolanthe Cabau bent kan dat natuurlijk niet, want alles moet gezond zijn. Hier heeft ze zelf de oplossing voor bedacht. Ze verkoopt nu namelijk gezonde proteïne ijsjes. De prachtige actrice heeft een heel slim reclame filmpje gemaakt. In een mooi open jurkje zit ze verkoelend aan het zwembad. De brunette laat haar haren lekker in de zon wapperen. Ondertussen geniet ze van het ijsje onder de stralende zon. Wie een zwak heeft voor Yolanthe Cabau klikt per direct op het filmpje. Iedereen wil namelijk Yolanthe aan een ijsje zien likken in een verleidelijk jurkje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!