Video: Hélène Hendriks wordt helemaal onder geblaft op zomers strandje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks ligt er weer eens lekker bij op het strand. Het is weer eens een keer wat anders dan achter de tafel of op een veld. Ook hier wordt ze niet met rust gelaten.

Hélène Hendriks wordt overal waar ze komt gestoord door allerlei mensen die haar aandacht willen. Bij HLF8 heeft ze al geen rust omdat iedereen door de leuke blondine bevraagd wil worden. Bij ESPN krijgt ze ook allerlei seintjes door haar oortjes van de programmamakers. Zelfs nu, in het warme weer op het strand wordt ze niet met rust gelaten helaas. Wie stoort haar nu weer? Dat is haar trouwe, minstens net zo licht harige viervoeter. Deze besluit Hélène zelfs spontaan levend te begraven. Dit terwijl ze alleen maar even wou bijkomen van een zware week presenteren. Het wordt de hardwerkende Hélène allemaal niet gegund dus.

Hélène Hendriks levend begraven

De kersverse presentatrice van HLF8 lag net klaar om wat welverdiende rust te pakken en wat vitamine d. Maar dan maakt ze een grote fout. Helene besluit nog één laatste Instagram filmpje te maken van haar eigen hond en haar twee benen op het strand. Het wordt haar hond allemaal te veel in de hete zon en dan komt ook nog de podiumvrees opzetten bij het arme dier.  Uit protest en angst besluit die dan maar radicaal de camera en Hélène onder het zand te begraven. Helaas werkt dat niet zo goed en komen de zanderige benen en de viervoeter gewoon online te staan.

Hélène ligt klaar

Het was zeker weer een zwaar weekje voor Hélène. Deze week moest ze de hele week bijklussen bij HLF8 en haar baan bij ESPN heeft ze ook nog steeds niet opgezegd. Daar moest dit werkpaard ook flink aan de bak. Tussendoor was er weinig tijd en aandacht voor haar trouwe, gravende vriend. Die moest dus wachten op gezelschap van de blondine tot het weekend om de hoek kwam kijken. Samen een gezellige strandwandeling dan maar als beloning voor zijn geduld.

Presentatrice denkt na op strand

Hélène zit helemaal alleen te genieten op het strand. Op haar graf gravende vriend na dan. Het geeft haar wel genoeg tijd om even diep na te denken over haar carrière de komende tijd. En dat is hard nodig. HLF8 gaat mogelijk niet door naar de zomerstop. Althans, die geruchten doen de ronde. Het gedrag van Johnny de Mol heeft al een hoop schade aangericht aan het programma. Maar de nog altijd tegenvallende kijkcijfers doen het geplaagde tv praatprogramma ook geen goed. De zender SBS6 heeft nog altijd niet bevestigd of HLF8 geschrapt wordt of dat het toch nog doorgaat. Ondanks alle tijd en moeite die de al hardwerkende Hélène erin stopt blijven veel mensen HLF8 een flop noemen. Het project lijkt dan ook gedeeltelijk gefaald tot nu.

Hélène en hond onafscheidelijk?

Vele zijn wel van mening dat Hélène veel toevoegt aan het programma. Zoals haar altijd eerlijke mening, interesse in mensen en haar toewijding. Haar enthousiasme wordt ook door velen die kijken en aan tafel erg gewaardeerd. Zou ze, eenmaal verlost van HLF8 de kans krijgen om haar eigen tv programma te presenteren? Dan moet ze wel meer vrije tijd krijgen. Zodat ze ook genoeg tijd en aandacht kan besteden aan de mensen en dieren om haar heen. Haar hond lijkt Hélène nog steeds erg te waarderen, ondanks dat ze het zo druk heeft. Het is en blijft een mooi koppel om te zien. Wederom zien we het trouwe karakter van de veelgeprezen presentatrice en van haar viervoeter. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.