Video: Hélène Hendriks leidt VI-kijker én Johan af met doorzichtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks was aanwezig bij de Nieuwjaar-special van Vandaag Inside! Hier deed de blondine haar uiterste best om Johan Derksen én de kijkers thuis af te leiden…

Héléne Hendriks schoof onlangs weer aan bij de mannen van Vandaag Inside! Waar de blondine even afwezig leek te zijn in het programma, heeft Hélène weer haar comeback gemaakt bij Vandaag Inside. De blondine schoof aan tafel voor de Nieuwjaar-special, en besloot haar meest pikante outfit aan te trekken. Echter leken de kijkers thuis, en vooral Johan Derksen hier flink door afgeleid te raken…

Hélène Hendriks laat Johan Derksen afdwalen door outfit

Hélène Hendriks schoof dus weer eindelijk aan tafel bij de heren van Vandaag Inside. Het is enige tijd geleden dat de blondine Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp kwam verwelkomen, maar eindelijk is ze d’r weer, en hoe! Het was natuurlijk Oud & Nieuw, dus hiervoor moest Hélène en de andere gasten hun beste outfit uit de kast trekken. Voor onze blonde presentatrice is dat in ieder geval zeker gelukt, want Hélène kwam aanzetten in een vrij doorzichtige jurk. Hier hadden de mannen nog het één en ander op te zeggen, want ja, het blijven de heren van Vandaag Inside. René; “Waar heb je dat jurkje vandaan?“. Hélène; “Gewoon bij de Zara“. René vervolgt; “Lekker man, lekker jurkje“. Hélène probeert het gesprek te hervatten, maar dat gaat natuurlijk niet vóórdat onze eigen Johan nog een opmerking erachteraan heeft gegooid; “Besef jij dat het voorzichtig is, leidt me ontzettend af ja“. Johan Derksen biecht in ieder geval op afgeleid te raken door dit spetterende jurkje van Hélène.

Lees ook: Foto: Hélène, Roxane en Merel maken droom van VI-kijker waar met zeer intiem kiekje

Bas Nijhuis zoent Hélène Hendriks tijdens Oud & Nieuw

Onlangs deelde het account van Vandaag Inside een wel héél opvallende video, omtrent Bas Nijhuis en Hélène Hendriks. De twee vierden natuurlijk samen bij Vandaag Inside Oud en Nieuw, en hier scheen nog het een en ander achter de schermen te gebeuren. Bas Nijhuis hoor je op de video: “Ja en wie kan nou zeggen, dat hij met deze dame Oud en Nieuw viert“. Hiermee doelt de scheidsrechter op Hélène, die al gauw het beeld in komt gekropen. Vol trots grijpt de blondine Bas Nijhuis vast, en wenst hem de beste wensen. Dit doen de twee door middel van de traditionele drie kussen, maar hier lijkt vooral Bas Nijhuis wel héél erg van te genieten. Hij waagt nog een poging op een mogelijke herhaling; “Staan die kussen er wel goed op, of moet ‘ie nog over Hélène?“. Helaas voor Bas lijkt de blondine alweer op pad te zijn gegaan, dus kans gemist. Zal er in de toekomst meer gaan spelen tussen Bas en Hélène?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?