Foto: Hélène, Roxane en Merel maken droom van VI-kijker waar met zeer intiem kiekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De droom van elke VI-kijker is nu eindelijk werkelijkheid geworden. Hélène, Roxane en Merel zijn laten zich allemaal zien in de uitzending.. 

Dat deze drie prachtige dames allemaal tegelijk aanwezig zijn bij de uitzending is nog niet eerder voorgekomen. Dit trio gaat ervoor zorgen dat heel mannelijk Nederland voor de buis zit geklampt. Het is een combinatie waar de VI-kijker niet snel aan denkt, maar zeker niet over gaat klagen.

Vandaag Inside gaat alle kijkcijferrecords verbreken met dit heerlijke gouden trio

Normaal gesproken is het gouden trio de mannen aan tafel, Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Ditmaal is het helemaal anders en heeft Vandaag Inside een nieuw gouden trio gevonden. Om de kijkcijfers wat omhoog te krijgen zijn er deze keer drie prachtige dames gekozen. Deze dames zijn geen vreemden van de show en zijn al regelmatig aanwezig. Het gaat hier om Hélène Hendriks, Roxane Knetemann en Merel Ek. Dit nieuwe gouden trio is uitgenodigd voor een speciale uitzending van Vandaag Inside. Vandaag Inside komt namelijk op oudejaarsavond met deze speciale uitzending. Wanneer je de drie dames vol vertrouwen ziet staan weet je dat het een groot succes wordt. De mannen aan tafel gaan zich in ieder geval uitstekend vermaken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roxane Knetemann (@roxykneet)

Hélène Hendriks, Roxane Knetemann en Merel Ek zien er stuk voor stuk feestelijk uit

Normaal gesproken worden de uitzendingen van Vandaag Inside live uitgezonden. Deze speciale oudejaarsaflevering wordt nu van te voren opgenomen. De dames hebben dan ook hun feestelijk outfitjes aangetrokken. Wanneer de uitzending wordt uitgezonden moet het natuurlijk lijken alsof het oudejaarsavond is. De dames hebben hun uitstekende best gedaan om er feestelijk uit te zien. Hélène Hendriks geeft de VI-kijker met haar korte jurkje genoeg om naar te kijken. Niet alleen Hélène heeft een lekker kort jurkje aan, ook Roxane Knetemann heeft haar kledingkast opengetrokken. Met een glitter jurkje komt ze aan bij de studio. Het lijkt er zelfs op dat haar jurkje licht kan geven. Uiteindelijk komen we bij het outfitje van Merel Ek aan. Ook zij ziet er lekker glimmend uit. Ze heeft een goud glitter truitje aan. Samen straalt het trio prachtig. Dit is een voorbode van een geweldige avond!

Bas Nijhuis kan genieten van heerlijk uitzicht tijdens Vandaag Inside uitzending

Roxane Knetemann laat op haar Instagram weten wie de foto heeft gemaakt. Niemand minder dan de enige echte Bas Nijhuis heeft het lekkere kiekje gemaakt. Bas Nijhuis is zelf ook regelmatig bij Vandaag Inside te vinden. Ook hij is voor deze speciale uitzending uitgenodigd. Naast dat hij kan genieten van een heerlijke uitzending heeft hij ook nog eens de eer om de foto te maken. De VI-kijkers zouden nooit van dit prachtige kiekje kunnen genieten als Bas Nijhuis er niet was. Bas Nijhuis maakt de droom van vele VI-kijkers werkelijkheid. Of Bas Nijhuis ook feestelijk is gekleed is? Dat zie je op het filmpje hier onder.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!