Video: Hélène Hendriks leidt mannelijke kijker af met glimmende troeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks won de Televizier-Ring Presentator, maar dat was niet het meest opvallende aan de knappe blondine die avond. 

De glimmende troeven van Hélène Hendriks

Hélène Hendriks had voor het Gouden Televizier-Ring Gala een glimmend jurkje aangetrokken, waar ze er werkelijk waar beeldschoon in uit zag. Maar wat wel een dingetje was voor Hélène, was natuurlijk de inkijk die het jurkje gaf. Daarmee gaf Hélène Hendriks veel meer van zichzelf weg dan eigenlijk de bedoeling was. Gelukkig was de kijker thuis blij verrast met haar grote troeven. De SBS-microfoonman doet zijn best om de troeven van Hélène tijdens het interview nog een beetje te verbergen achter de plopkap. Dat wil echter niet altijd even goed lukken.

Lees ook: Johan Derksen weet precies waarom Hélène Hendriks Televizier-Ring wint: ‘Optimaal geprofiteerd’

Hélène Hendriks trekt vol de aandacht met spannende outfit

Als je dan ook de Gouden Televizier-Ring Presentator wint, dan moet je wel goed voor de dag komen. Dat was in ieder geval de gedachte waarmee Hélène Hendriks de deur uit ging. In haar bijzonder spannende pakje weet de blondine wel heel erg de aandacht te trekken van haar fans. Die zwijmelen helemaal na het zien van deze bijzondere beelden. De grote troeven van Hélène Hendriks worden alles behalve verborgen door de mooie outfit. Dat wil Hélène ook helemaal niet. Die wil graag dat iedereen haar prachtige vormen kan zien. De aantrekkelijke blondine weet met haar fantastische outfit zo erg de aandacht te trekken dat iedereen de hele avond over haar praat. Of zou dat toch iets te maken hebben met de award die ze in ontvangst mocht nemen? Wie zal het zeggen?

Lees ook: Video: Noa Vahle verpest overwinningsspeech Hélène Hendriks tijdens Televizier-gala

Hélène Hendriks imponeert met wel erg vol pakje

Het valt normaal gesproken wat minder op dat Hélène Hendriks zulke prachtige vormen in haar kleding verbergt. Voornamelijk omdat de kleding die Hélène normaliter draagt voor haar shows, toch wel ietsje braver is dan wat ze hier laat zien. Haar troeven nemen in de outfit een prominente rol aan. En dat verdienen ze natuurlijk wel. Want de prachtige vormen van Hélène Hendriks zorgen er maar weer mooi voor dat de knappe blondine door iedereen gezien wordt. Misschien zijn haar troeven wel de reden dat ze uiteindelijk de Gouden Televizier-Ring Presentator in de wacht heeft gesleept.
Wat nu voor Hélène Hendriks?

De prachtige blondine heeft de prijs der prijzen binnen als het om presentatie gaat. Wat blijft er dan nog over om te behalen voor de aantrekkelijke presentatrice? Nou, Hélène Hendriks gaat gewoon lekker door met het maken van de programma’s waar ze blij van wordt. De aantrekkelijke dame weet namelijk van geen ophouden. Ze zou wel gek zijn als ze nu zou stoppen. Zelfs na deze geweldige prestatie gaat Hélène Hendriks gewoon lekker door. Voor haar fans is dat natuurlijk ontzettend goed nieuws.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.