Video: Hélène Hendriks fantaseert over bedgeheimen van gast bij De Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij De Oranjezomer probeert Hélène Hendriks er een lekker ontspannen sfeertje van te maken. Geen onderwerp is taboe, dus ook de slaapkameractiviteiten van haar gasten niet!

Als presentatrice is het aan Hélène Hendriks om de aandacht van haar kijkers vast te houden. Al heeft ze daar natuurlijk niet vaak moeite mee. Hoe kan het ook anders? De blondine is niet alleen een cadeautje om naar te kijken, maar ook voor haar prikkelende gesprekken blijven fans plakken. En dat leidt tot de beste onthullingen! Want van deze recente aflevering kon je echt niet wegkijken. Hélène gaat namelijk met haar vrijmoedige sidekick Jeroen Pauw diep de details in! En daarbij werd een en ander onthuld over wat hij tussen de lakens uitspookt…

Hélène Hendriks fantaseert over aantal bedpartners van Jeroen Pauw

Namen als Hélène Hendriks en Jeroen Pauw zijn natuurlijk niet te missen in de Nederlandse showbizz. En terecht ook! Hoewel Hélène zelf nooit zo veel loslaat over haar privéleven, probeert ze haar gasten wél altijd de hemd van het lijf te vragen over zaken. De blondine kon het dan ook niet laten om Jeroen even naar zijn legendarische liefdesleven te vragen! Zo begon het gesprek met de inmiddels beruchte onthulling dat Jeroen in 2011 verteld had al ruim 200 dames tussen zijn lakens te hebben gehad. En daar had Hélène toch wel heel veel interesse in. Zo gaf ze toe behoorlijk over het onderwerp nagedacht te hebben! “De teller zal nu op 350 staan, gok ik zo!” Grote glimlach erbij natuurlijk, maar de wenkbrauwen van Jeroen vlogen omhoog. En wij snappen dat wel! Je hoort natuurlijk niet elke dag dat zo’n beeldschone collega fantaseert over jouw slaapkameractiviteiten. Logisch dat Jeroen reageert, toch?

Is Hélène Hendriks bezorgd over jutter-gedrag van Jeroen Pauw?

Want Hélène Hendriks gaf ook toe zich zorgen te maken om eventuele avontuurlijke onthullingen! “Heb jij er nooit aan gedacht dat er maar één hoeft te zijn die met een raar verhaal komt?”, vroeg ze Jeroen. En ook daar had Hélène langer nagedacht over zijn slaapkamergedrag dan Jeroen zelf, want die stond met zijn mond vol tanden! Na een beetje gestutter kwam er namelijk ook nog eens uit dat Jeroen zichzelf meer een jutter dan een jager vindt. En Hélène beet zich daar meteen in vast: “Wat is een jutter in dit geval dan?” Gelukkig voor ons had Jeroen geen enkele moeite om dat allemaal te onthullen. “Een beetje wat overblijft?”, grapte een andere gast. Jeroen ging uitgebreid de details in. En daar bleek Hélène toch niet gelukkig van te worden. Na een ongemakkelijk lachje bracht ze het gesprek al snel terug naar de vraag: is Jeroen bang voor cancel-culture?

Hélène Hendriks wil alles weten over slaapkamergedrag Jeroen Pauw

Want Hélène Hendriks blijft ijverig doorvragen of Jeroen Pauw bang is gecanceld te worden. Nou is cancel-culture momenteel zeker een hot onderwerp, maar Hélène is wel héél geïnteresseerd. Zo wil ze alles weten over het slaapkamergedrag van Jeroen. Is het waardig om gecanceld te worden? Gelukkig voor Hélène heeft Jeroen geen enkele moeite om uit te wijden over zijn slaapkamergedrag. Zo reageert Jeroen dat hij zichzelf toch wel echt als “een van de guys” ziet. Wel herkent hij door andere mensen nog wel eens op een ander niveau geplaatst te worden. En daar konden de andere bekende gezichten zich wel in herkennen natuurlijk. Ook Hélène ging er in mee. Met ogen gericht op Jeroen knikte de knappe presentatrice hard mee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.