Video: Heleen van Royen paradeert zonder broek door achtertuin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen maakt zich meestal niet zo druk om bepaalde dingen. Ook niet als ze zonder broek buiten rondloopt. 

De prachtige schrijfster Heleen van Royen heeft een redelijk makkelijk leventje. De knappe brunette vult haar dagen met het schrijven van boeken, televisie optredens en lange wandelingen door de natuur. Traditiegetrouw begint ze elke dag met een lekker kopje koffie. En dat doet ze in haar eigen achtertuin, waar Heleen geniet van de rust en de stilte. Die heeft Heleen ook wel nodig, want ze loopt namelijk zonder broek buiten. Dan kan ze er geen pottenkijkers bij hebben.

Lees ook: Video: Angela de Jong reageert direct op flinke kritiek van Johan Derksen bij Vandaag Inside

Heleen in haar doorzichtige jurk

Heleen is een van de meest nonchalante dames van Nederland, dus het zal ook niet zo snel in haar op komen dat de buren misschien een klein beetje mee kunnen genieten van haar rondjes in de tuin. Maar zelfs als Heleen zich daar wel van bewust is, dan doet het haar nog steeds niet zoveel. Iedereen heeft een lichaam, dus zo bijzonder is het ook weer niet wat Heleen laat zien door in de tuin te lopen. Maar erg leuk is het natuurlijk wel. Heleen houdt er ook wel van om alles een beetje spannend te houden en dus deelt ze de video van zichzelf in haar tuin op Instagram, waar haar volgers ook kunnen meegenieten.

Van zwoele blikken tot verleidelijke poses met Heleen van Royen

In de video doet Heleen haar uiterste best om haar volgers het ook naar de zin te maken. Dat betekent dat ze meer dan eens een zwoele blik geeft of haar lichaam in een verleidelijke pose zet. En dat doet het natuurlijk erg goed voor op de foto. Heleen weet precies de bewegingen te maken waar haar volgers het warmer van krijgen. Zelf vindt ze het ook wel leuk om een klein inkijkje te geven in haar leven. Heleen is erg transparant in dat opzicht. Ze deelt graag waar ze mee bezig is met haar volgers, zodat zij ook weten wat er speelt in het leven van de prachtige schrijfster.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen en haar doorzichtige jurkje zijn langer samen

Het doorzichtige kledingstuk verlaat Heleen haar zijde niet na de ochtend. Heleen vindt het zo leuk staan, dat ze hem gewoon over haar normale kleding draagt. En dat staat natuurlijk erg goed. Al staat alles wat Heleen aan trekt natuurlijk gewoon goed. Maar in dit geval nog net even een stukje extra. Heleen en haar doorzichtige jurkje zijn in ieder geval een ongelooflijk goede combinatie. Eigenlijk zou Heleen het zwarte kledingstuk een stuk vaker moeten dragen. Misschien dat ze dat uit voorzorg juist niet doet. Het zou wel heel verleidelijk worden als Heleen elke dag een kledingstuk als dit zou dragen. En dat zouden haar volgers misschien weer niet aankunnen. Dus draagt Heleen haar spannende jurkje slechts op sommige momenten. Dat maakt die momenten natuurlijk weer extra leuk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.