Video: Heleen van Royen maakt vulgair tochtje op privéboot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen bewijst met haar nieuwe video dat ze nog steeds best wel een pittige dame kan zijn. Maar wel een pittige dame op een boot.

Met deze video laat Heleen van Royen andere vrouwen ver achter zich

Wat heeft Heleen van Royen wat andere vrouwen niet hebben? Inderdaad, een boot. En een ongelooflijk goed natuurlijk. Al zijn er vrouwen die er net zo goed, dan wel niet beter eruit zien dan Heleen. Maar die hebben dan vaak weer geen boot tot hun beschikking. En Heleen wel. En dat mag iedereen weten. De knappe schrijfster neemt het er wel lekker van en geniet met volle teugen van haar ritjes op het water. Gelijk heeft ze, want wie wil er nou niet op een bootje zitten? maar wel mag Heleen haar taalgebruik een klein beetje aanpassen online. Want ze pakt gelijk een songtekst van de muzikale groep ‘The Lonely Island’ erbij: “I’m on a boat! Take a good, hard look at the mother… boat, yeah”

Lees ook: Video: Heleen van Royen maakt volgers blij met diepe inkijk
Heleen van Royen zorgt voor diepe inkijk op boot

De aantrekkelijke schrijfster zorgt wel voor flink inkijk in haar outfit, terwijl ze op het water zit. De knappe dame weet even goed haar publiek het naar de zin te maken. En dat is maar goed ook, want die zouden anders echt niet zo lang blijven kijken naar Heleen op een bootje. De dobberende schrijfster moet echt van alles uit de kast halen om ervoor te zorgen dat haar publiek geboeid blijft bij deze spannende waterpret. En dan helpt het natuurlijk wel dat ze een topje draagt die een beetje lager is uitgesneden dan je misschien in eerste instantie zou verwachten. Want dat helpt natuurlijk wel weer bij het grijpen van de aandacht van haar fans.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen poseert in minimalistisch topje voor magazine
Heleen van Royen heeft eindelijk boek af en viert dat met heerlijke foto

De ontzettend knappe schrijfster heeft eindelijk haar nieuwe boek af gekregen. Het ligt momenteel bij de drukker, dus Heleen kan er zelf helemaal niks meer aan veranderen. En hoewel dat natuurlijk wel even spannend is, zorgt het er ook voor dat Heleen weer een beetje tot rust komt. Zo heeft Heleen nu haar boek af is genoeg tijd voor leuke dingen, zoals het maken van mooie foto’s van zichzelf of het nemen van een heerlijk verkoelend ritje op zee. Dat was nooit gelukt natuurlijk als het boek nog niet klaar was. En om te vieren dat haar nieuwste boek bij de drukker ligt, heeft de knappe schrijfster even een mooi kiekje van zichzelf gemaakt nadat het boek die kant op was gegaan. Haar fans weten het na het zien van deze foto zeker, de knappe schrijfster is een van de allermooiste vrouwen in Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.