Video: Heleen van Royen laat zich van top tot teen fotograferen in zalig bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke schrijfster Heleen van Royen wordt steeds vaker voor spannende foto’s gevraagd en met goede reden. 

Heleen van Royen doet spannende fotosessie in bad

Als het aan Heleen van Royen ligt verdient ze voortaan vooral haar geld met spannende fotoshoots en sponsordeals. De schrijfster is al aardig op weg om influencer te worden en met elk kiekje dat ze deelt met haar volgers komt die droom een stukje dichterbij. Heleen heeft nu ook weer een mooie shoot die ze graag met haar volgers deelt. Ze mocht namelijk spannend in bad liggen, terwijl er allemaal leuke foto’s van haar werden gemaakt. Daar zei de aantrekkelijke schrijfster natuurlijk geen nee tegen. Die stond te springen om daaraan mee te doen. Heleen deelt de video van achter de schermen wel even met haar lieve volgers. Zo houdt ze hen ook nog een beetje betrokken bij haar spannende leventje.

Lees ook: Video: Heleen van Royen berijdt opvallend speelgoed als ze alleen is

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen bedekt verleidelijk lichaam met flinke laag schuim

Voor de fotoshoot was het belangrijk dat je niet te veel kon zien van het aantrekkelijke lichaam van de schrijfster. En aangezien ze zonder kleding in bad lag, moest er wel een flinke portie schuim aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat er niet plotseling iets te zien zou zijn wat niet op de foto thuis hoorde. Heleen bedekte haar lichaam met een flinke schuimlaag en kreeg daar natuurlijk ook hulp bij. Het voelde wel een klein beetje tegenstrijdig, jezelf bedekken voor een spannende fotoshoot, maar Heleen wist het allemaal maar te doen en voor elkaar te krijgen. Met haar spannende foto’s verleidt Heleen alle mannen van Nederland. Zij zijn nog nooit zo verdrietig geweest om een laagje schuim.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen laat haar flinke gewichten zien in krap sporttopje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen straalt op foto van nieuwe spannende jurk

De knappe schrijfster heeft een nieuwe jurk binnen en het eerste wat er dan gedaan moet worden is even een foto maken voor online. En daar zijn mensen het er unaniem over uit dat de jurk van Heleen haar echt geweldig staat. In haar jurkje weet Heleen meteen al haar volgers helemaal te verleiden. De knappe dame hoeft daar verder eigenlijk weinig voor te doen. Haar lichaam ziet er in de jurk namelijk al geweldig uit.

Heleen van Royen maakt perfecte foto’s

Elke foto die Heleen daar in maakt wordt automatisch wel gezien als een succes. De charismatische schrijver weet ook exact wat haar volgers willen zien. Daarom is het voor haar ook zo makkelijk om de juiste foto’s te maken. Ze weet van tevoren al erg goed wat gaat scoren en wat niet. En daarmee zorgt ze ervoor dat elke foto die ze maakt positief wordt ontvangen door haar volgers. Die smullen van elk plaatje dat Heleen hun kant op gooit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.