Video: Halina Reijn trekt haar jurkje open tijdens webcamsessie met Carice van Houten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Halina Reijn en Carice van Houten hebben wel een erg spannend webcam sessie met elkaar. En delen die ook nog eens!

Actrice Halina Reijn laat een hoop van zichzelf zien

In een nieuwe video van Halina Reijn en Carice van Houten bespreken de dames uitgebreid de nieuwe outfit van Halina. Maar die heeft ook een pakje aangetrokken waar je even van achterover slaat. Ze heeft een blauwe jurk aan met grote plofmouwen, om een beetje een look uit de serie Dynasty na te bootsen. Maar wat het jurkje nog meer doet is erg goed zicht geven op de troeven die Halina onder haar jurkje bewaard. Dat is al helemaal zo, wanneer Halina Reijn haar jurkje speciaal voor Carice van Houten een beetje opentrekt om te laten zien wat ze onder haar jurkje heeft aangetrokken. En dat is toch wel een zeer spannend momentje. De volgers van de twee knappe vrouwen gingen even helemaal los.
Halina Reijn en Carice van Houten hebben samen een podcast

De twee aantrekkelijke vrouwen hebben besloten dat ze hun meningen over van alles en nog wat niet langer tussen hen zelf houden, maar graag met de wereld delen. En speciaal daarvoor hebben ze een podcast gestart. De prachtige vrouwen praten elkaar elke aflevering weer bij en bespreken dan een aantal onderwerpen die ze zelf aandragen. Tijdens de uitzending gaat het plotseling over de jurk van Halina, die toch wel een beetje de aandacht weet op te eisen. En dat is natuurlijk geen enkel probleem. De video die er uit voort komt is namelijk voor de fans van beide dames ontzettend leuk om te mogen bekijken. Met dit soort video’s moet de podcast van Carice en Halina wel een grandioos groot succes zijn.
Halina Reijn is al weer eventjes single

Goed nieuws voor de mannen van Nederland, want sinds een paar maanden is Halina Reijn weer single. En dat betekent dat je als goedgebekte Nederlandse man weer kans maakt bij deze spontane, leuke vrouw met het prachtige . Of Halina alweer klaar is voor een nieuwe relatie is nog een beetje afwachten, maar in ieder geval liggen de opties weer op tafel. Halina vermaakt zich momenteel echter prima als single vrouw.
Halina Reijn goed op weg om influencer te worden

De knappe brunette is weer aan het sporten geslagen. En om dat een stukje leuker te maken neemt ze allerlei filmpjes op in de sportschool. Daarbij krijg je natuurlijk veel te zien van het prachtige van Halina Reijn. Het voelt nog allemaal een beetje onwennig aan, maar jezelf filmen in de sportschool is natuurlijk de eerste grote stap op weg naar een carrière als influencer. Voor je het weet maakt Halina de ene na de andere selfie of outfit foto. Dat zou wel meer foto’s van Halina in spannende pakjes betekenen. En dat is natuurlijk wel een fijn vooruitzicht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'