Video: Half ontklede Doutzen Kroes speelt met de tuinslang

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Natuurlijk moet ook Doutzen Kroes even de verkoeling opzoeken. Daarom spuit ze zichzelf helemaal onder met de tuinslang. 

Doutzen Kroes koelt eventjes af door de lange slang die ze vastheeft

Waar je zou denken dat Doutzen het misschien juist heel warm zou krijgen van een lange slang in haar handen, koelt deze juist alleen maar af. En dat is wel handig, want de temperaturen de laatste dagen rijzen de pan uit. Het is niet meer te harden in Nederland, maar Doutzen heeft daar de ideale oplossing voor gevonden. En die zit gewoon in de lange slurf die ze bedient. Doutzen weet namelijk wat nodige verfrissing op te zoeken door middel van het koele water wat uit haar slang komt. En dan is het helemaal niet erg om daar eventjes mee te spelen. Het was al zo warm, dat Doutzen zich al half ontkleed had. De verkoeling was dus hard nodig.

Lees ook: Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen springt lekker door het veld met haar lange slang

De aantrekkelijke blondine weet wel weer hoe ze al haar volgers binnen een minuut helemaal moet verleiden. Daar is Doutzen als model natuurlijk heel erg goed in, maar ze heeft het ook al even niet meer gedaan. Er bestond even de angst dat Doutzen niet meer zou kunnen verleiden. Daar werden de mensen wel een beetje bang van. Doutzen die niet meer kan verleiden? Is er dan niks meer in deze wereld wat normaal werkt? Maar Doutzen slaat keihard terug, of ja, ze sproeit terug. En wel met haar lange tuinslang. In haar korte setje loopt ze door de tuin en sproeit ze alles op sensuele wijze nat. De plantjes zijn de prachtige blondine natuurlijk eeuwig dankbaar. Haar volgers trouwens ook, die staan namelijk enorm te genieten van deze toffe kiekjes.

Doutzen Kroes spuit zichzelf helemaal onder

De verleidelijke blondine weet zichzelf met haar slang echt helemaal onder te . En dat levert natuurlijk een ontzettend knappe video op. In de hitte van de zon laat Doutzen maar weer even zien hoe je het beste de verkoeling op kan zoeken. En dat is een hele behulpzame instructie in deze warme tijden. Doutzen zet de slang omhoog en laat de koude stralen haar armen en benen strelen, terwijl ze er ook met haar hoofd onder gaat staan. De koude druppels bieden flink wat verkoeling op het gezicht van Doutzen, die zich helemaal laat onder sproeien.

Heel veel spannender kan Doutzen Kroes je niet geven

Zelfs voor topmodellen als Doutzen Kroes zit er een limiet aan de hoeveelheid spanning die ze met een post kunnen maken. En met dit spannende filmpje zit Doutzen toch echt wel een beetje aan haar maximale wat ze op een dag kan doen. Maar dat is helemaal niet erg, want met zo’n prachtige video heb je voorlopig toch wel even genoeg gezien van de aantrekkelijke dame. Voorlopig staat het beeld van Doutzen die zichzelf onder sproeit met een tuinslang nog wel op je netvlies gegrift.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!