Video: Gwen van Poorten wiegt met haar heupen in superstrak stoeipakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten schudt haar heupen los tijdens een dansje in een wel heel strak pakje. De prachtige brunette weet al haar volgers volledig te verleiden. 

Gwen van Poorten schudt heupen los in strak pakje

Eén van de bekende Nederlanders die altijd vrolijk lijkt is Gwen van Poorten. De knappe presentatrice lijkt altijd barstenvol energie te zitten en zit te popelen om dit ook aan andere mensen over te kunnen brengen. Toch is ook Gwen waarschijnlijk wel eens moe, chagrijnig of geïrriteerd over iets. Al lijkt dat bijna onmogelijk als je naar onderstaande video kijkt. Hier wordt iedereen toch echt spontaan vrolijk van. Het is namelijk een video waarin Gwen een klein dansje doet als promotie voor een set inspirerende kaarten. Op de video is te zien dat Gwen haar heupen flink kan schudden en ze maakt het erg heet voor haar volgers. Wat ook mee helpt is Gwen haar outfit, die bestaat uit een ongelofelijk strak oranje pakje. Hier draagt Gwen nog een spijkerjasje overheen, die zit geknoopt bij haar middel, om haar heupbewegingen nog meer te laten zien. Het ziet er ook uit alsof niks onder het oranje pakje kan dragen dus dat maakt het nog spannender.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen van Poorten deelt eerlijk verhaal over slechte trip

Natuurlijk is Gwen van Poorten al jaren één van de bekendste presentatrices van Nederland. Dit komt waarschijnlijk door haar nogal wilde opkomst als presentatrice bij het tv-programma S*****n en Slikken. Hier deed Gwen allerlei beproevingen en nogal pittige uitdagingen om andere telkens weer te laten zien hoe vreemde middelen of dingen in zijn werk gaan. Toch is Gwen flink veranderd de afgelopen jaren. Zo is de brunette volledig van alcohol en verdovende middelen afgestapt. Hierdoor zegt Gwen zich echt veel beter te voelen en veel problemen zijn hierdoor voor de presentatrice verholpen. Nu probeert Gwen dan ook andere te inspireren om meer aan jezelf te werken en af en toe dat drankje te laten staan. Het is namelijk ook niet altijd goed gegaan bij Gwen en alles wat ze heeft uitgeprobeerd. Op onderstaande video is te zien dat Gwen haar make-up doet en vertelt over een slechte trip die ze tijdens het gebruiken van paddenstoelen heeft ondervonden. Gwen heeft hier een hele nare ervaring aan over gehouden en er nog lang mee gezeten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Lees ook: Foto: Gwen van Poorten shockeert volgers met onverwacht veel haar op gekke plek

Gwen van Poorten enthousiast in nieuwe poging

Na bovenstaande video van Gwen van Poorten die vertelt over haar slechte trip, zou je denken dat ze dat nooit van haar leven meer zou willen meemaken. Toch deelt Gwen een dag later een video waarin ze onderweg is naar een plek om nog een keer een paddenstoelen trip te ondergaan. Dit wil de brunette gaan doen om juist wel een positieve ervaring te hebben. Zo zegt de presentatrice dat het heel veel voordelen kan hebben. Gwen is ontzettend nieuwsgierig om juist wel een goede ervaring te hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?