Video: Gwen van Poorten wiegt met haar heupen in superstrak stoeipakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten schudt haar heupen los tijdens een dansje in een wel heel strak pakje. De prachtige brunette weet al haar volgers volledig te verleiden. 

Gwen van Poorten schudt heupen los in strak pakje

Eén van de bekende Nederlanders die altijd vrolijk lijkt is Gwen van Poorten. De knappe presentatrice lijkt altijd barstenvol energie te zitten en zit te popelen om dit ook aan andere mensen over te kunnen brengen. Toch is ook Gwen waarschijnlijk wel eens moe, chagrijnig of geïrriteerd over iets. Al lijkt dat bijna onmogelijk als je naar onderstaande video kijkt. Hier wordt iedereen toch echt spontaan vrolijk van. Het is namelijk een video waarin Gwen een klein dansje doet als promotie voor een set inspirerende kaarten. Op de video is te zien dat Gwen haar heupen flink kan schudden en ze maakt het erg heet voor haar volgers. Wat ook mee helpt is Gwen haar outfit, die bestaat uit een ongelofelijk strak oranje pakje. Hier draagt Gwen nog een spijkerjasje overheen, die zit geknoopt bij haar middel, om haar heupbewegingen nog meer te laten zien. Het ziet er ook uit alsof niks onder het oranje pakje kan dragen dus dat maakt het nog spannender.
Gwen van Poorten deelt eerlijk verhaal over slechte trip

Natuurlijk is Gwen van Poorten al jaren één van de bekendste presentatrices van Nederland. Dit komt waarschijnlijk door haar nogal wilde opkomst als presentatrice bij het tv-programma en . Hier deed Gwen allerlei beproevingen en nogal pittige uitdagingen om andere telkens weer te laten zien hoe vreemde middelen of dingen in zijn werk gaan. Toch is Gwen flink veranderd de afgelopen jaren. Zo is de brunette volledig van alcohol en verdovende middelen afgestapt. Hierdoor zegt Gwen zich echt veel beter te voelen en veel problemen zijn hierdoor voor de presentatrice verholpen. Nu probeert Gwen dan ook andere te inspireren om meer aan jezelf te werken en af en toe dat drankje te laten staan. Het is namelijk ook niet altijd goed gegaan bij Gwen en alles wat ze heeft uitgeprobeerd. Op onderstaande video is te zien dat Gwen haar make-up doet en vertelt over een slechte trip die ze tijdens het gebruiken van paddenstoelen heeft ondervonden. Gwen heeft hier een hele nare ervaring aan over gehouden en er nog lang mee gezeten.
Lees ook: Foto: Gwen van Poorten shockeert volgers met onverwacht veel haar op gekke plek

Gwen van Poorten enthousiast in nieuwe poging

Na bovenstaande video van Gwen van Poorten die vertelt over haar slechte trip, zou je denken dat ze dat nooit van haar leven meer zou willen meemaken. Toch deelt Gwen een dag later een video waarin ze onderweg is naar een plek om nog een keer een paddenstoelen trip te ondergaan. Dit wil de brunette gaan doen om juist wel een positieve ervaring te hebben. Zo zegt de presentatrice dat het heel veel voordelen kan hebben. Gwen is ontzettend nieuwsgierig om juist wel een goede ervaring te hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.