Foto: Gwen van Poorten shockeert volgers met onverwacht veel haar op gekke plek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe presentatrice Gwen van Poorten heeft een foto gedeeld waar haar volgers met open mond naar staan te kijken!

Gwen van Poorten heeft een klein probleempje op deze spannende foto

De prachtige brunette heeft een nieuwe plaatjes gedeeld. Aan het einde van de week plaatst Gwen meestal een post met de hoogtepunten of meest bijzondere foto’s van de week. Zo hoeft ze doordeweeks minder op social media te zitten en dat is een stuk prettiger voor haar gemoedstoestand. Dus plaatst ze al haar leuke foto’s in één keer. De foto waar ze haar post mee begint roept gelijk al honderd vragen op bij haar volgers. Die zitten in verbazing te kijken naar het spannende plaatje. Want heeft Gwen nu echt zulk lang haar of is het een pruik? De lokken van de presentatrice komen helemaal tot aan de vloer.

Lees ook: Video: Gwen van Poorten schudt heen en weer in hypnotiserend jurkje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

De prachtige presentatrice Gwen van Poorten solliciteert naar Muppet

Met haar lange pruik, want dat blijkt het zeker te zijn, is Gwen van Poorten blijkbaar aan de foto te zien aan het solliciteren naar een baan bij The Muppet Show. De knappe dame heeft met dit kapsel ook wel een beetje wat weg van een Muppet en ze kijkt minstens net zo blij en vrolijk als de helft van hen. Ze zou er zo tussen passen als een of ander haarmonster. Gwen heeft in ieder geval met het maken van de foto een hoop plezier gehad. En dat is ook wel wat waard. Haar publiek is nog steeds een beetje verward over het verwilderde plaatje. Maar de andere foto’s in Gwen haar post maken dan wel weer een hoop goed.

Lees ook: Video: Gwen van Poorten schudt met haar achterste in zeer luchtig jurkje

Gwen van Poorten schudt wild met haar achterwerk

De knappe presentatrice met de verleidelijke blik weet altijd wel iets interessants te plaatsen voor haar volgers. Zo deelde ze laatst een video waarin ze heel verleidelijk met haar achterwerk aan het schudden was. En natuurlijk werd die video uitermate goed ontvangen door haar volgers. Die smulden echt van het heerlijke filmpje. Met haar prachtige video wist Gwen al haar volgers gelijk stil te krijgen van bewondering. Misschien dat ze maar vaker zo met haar kadetjes heen en weer moet schudden. Het doet een hoop mensen namelijk veel goeds.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen van Poorten zorgt ervoor dat volgers altijd op de hoogte zijn

De aantrekkelijke brunette zorgt er met haar leuke fotoreeksen voor dat haar volgers altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in haar leven. Ze houdt haar fans zo heerlijk betrokken bij wat ze allemaal doormaakt. En natuurlijk vinden haar fans dat heel erg leuk. Die voelen zich zo echt betrokken bij het leven van de knappe presentatrice. Gwen vindt dat een fijne gedachte, om zo een kleine community om zich heen te bouwen. En dus gaat ze vrolijk door me het delen van al die prachtige kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.