Video: Gwen van Poorten steekt eigen huis in brand dankzij los

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten is een avontuurlijke vrouw, maar dankzij haar losse werd haar avontuurtje wel héél spannend.

Gwen van Poorten laat volgers schrikken met ongelofelijk verhaal

Samen met Geraldine Kemper maakt Gwen van Poorten de podcast De Grote Vooroordelen Show. In de podcast zit een vast fragment genaamd Spill the Tea. Hierbij vertellen de twee dames hun diepste geheimen aan elkaar onder het genot van een Fuze Tea. Kort geleden kwam er op de Instagram van de podcast weer een korte video online. Deze keer was het aan Gwen de beurt om een gênant verhaal te vertellen. Ze begint met: “Ger, weet jij dat ik ooit bijna mijn huis heb opgeblazen dankzij mijn ?” Geraldine schrikt ervan en gilt het bijna uit van verbazing. Gwen vertelt verder dat ze op een avond thuiskwam. Toen ze de deur opendeed voelde het net of ze tegen een muur van gas aanliep. Natuurlijk schrok ze hier heel erg van. Ze liep naar buiten en belde de brandweer. Toen de brandweer haar woning onderzocht had, kwam één van de brandweerlieden naar buiten met van Gwen. Kennelijk had ze tijdens het doen van de was één van haar broekjes gespannen aan de knop van het fornuis.
Gwen van Poorten viert groots feest

Iedereen wordt elke dag een dagje ouder. Zo zit dat natuurlijk ook met bekende Nederlanders. Gwen van Poorten viert haar verjaardag en haar geluk kan niet meer op. Ze plaatst een video van zichzelf op haar Instagram. Ze zit aan tafel en wordt gefilmd door degene tegenover haar. Aan de lach te horen, is het een man. Op de tafel staat een klein vuurwerkje. Je weet wel, zo eentje die je in een restaurant kan bestellen. Gwen straalt en heeft een lach op haar gezicht van oor tot oor. In het bijschrift schrijft ze: “33 voelt nog lekkerder dan 32. Dankbaar voor iedere centimeter van m’n leven. Let’s go!”. Zulke positieve berichten zie je nog maar weinig bij verjaardagen. De meeste mensen voelen zich al heel snel oud, maar Gwen pakt het goed aan en viert haar verjaardag nog gelukkiger dan de vorige.
Gwen van Poorten blijkt een hoge aaibaarheidsfactor te hebben

In de podcast De Grote Vooroordelen Show leren we ontzettend veel over presentatrice Gwen van Poorten. Ze vertelt regelmatig dingen over zichzelf die je ergens anders nooit zou horen. Kort geleden plaatste ze een video waarin ze even haar frustratie kwijt moest. Ze wordt namelijk best vaak uit het niets opgetild. Ze denkt dat dat komt omdat ze zo’n open uitstraling heeft. De brunette kletst veel en wordt vaak ‘gezellig’ genoemd. Al die factoren zorgen ervoor dat Gwen de conclusie trekt: “Ik heb het gevoel dat mensen daardoor denken dat ik een hele hoge aaibaarheidsfactor heb.” Geraldine moet erom lachen en is blij dat ze dit zelf niet meemaakt. Gwen lijkt er ook wel een beetje klaar mee te zijn. Maar Gwen, je bent zo gezellig!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!