Video: Gwen van Poorten danst rond op Instagram in stout zebrapakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Gwen van Poorten gaat alle kanten op in een filmpje wanneer ze een zebrapakje aan heeft.

Onze bekende presentatrice Gwen van Poorten doet een dansje terwijl ze haar nieuwe zebrapakje laat zien. Ze gaat gek op en neer en laat weten dat ze nu een filmpje maakt Inplaats van dat ze met haar werk bezig is!

Gwen van Poorten danst met een zebrapakje aan

Nederlandse presentatrice Gwen van Poorten weet al haar volgers te verrassen door in een zebrapakje voor een spiegel te dansen! En dat terwijl ze druk bezig moest zijn met haar werk! Ze was namelijk druk bezig met schrijven en bedenken voor haar podcast toen ze opeens het idee kreeg om aan haar volgers te laten zien waar ze het pakje vandaan had gehaald. Toch leuk dat ze dan opeens danst met het pakje aan! Dat hadden haar volgers natuurlijk nooit verwacht. En het pakje zelf is ook niet het meest normale kledingstuk, maar ook haar haren zitten in een aparte look! Ze heeft een soort hoge knot terwijl haar haren aan de voorkant nog los zitten. Wat een leuk moment van de brunette!

Klik hier om zelf de video te bekijken.

Gwen van Poorten

Gwen van Poorten heeft een eigen podcast

Met Z’n Allen is de podcast die Gwen van Poorten heeft bedacht. Elke week bespreekt ze een ander leuk onderwerp. Ze noemt het zelf de podcast voor en met iedereen. Gwen nodigt dan ook elke week bekende en onbekende mensen uit om samen vragen te beantwoorden. Er zijn dus genoeg onderwerpen die ze bespreken, zoals mediteren, hoe je vriendelijk kunt zijn, snacks en zelfs over verhalen die helemaal nergens op slaan, maar die natuurlijk wel erg grappig zijn! Gwen heeft het in ieder geval goed voor elkaar met de podcast; hij staat dan ook op Spotify en krijgt een beoordeling van 4,8 sterren van wel 800 mensen!

Gwen van Poorten podcast

Meer zien van Gwen van Poorten kan op Instagram

Wil je nou nog veel meer zien van Gwen van Poorten, kijk dan even op Instagram. Daar heeft de brunette nog veel meer mooie plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!