Video: GTST-actrice Sophie Bouquet in tranen na lesbisch avontuurtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Sophie Bouquet heeft net een van haar meest emotionele scenes ooit opgenomen. Maar daar moet ze wel een beetje van huilen. 

De knappe actrice Sophie Bouquet heeft net een van de meest heftige scenes van haar nog prille carrière gespeeld. Na een lange verhaallijn in GTST, waarin het steeds duidelijker wordt dat het personage van Sophie op vrouwen valt, heeft dit eindelijk geleidt tot een zoen met haar ede-actrice op camera. Alleen nu lijkt dat personage Sophie de rug toe te keren. Dus moet Sophie acteren dat ze het heel zwaar heeft te verduren. Het fictieve Meerdijk hangt dan ook bij elkaar met emotie en intrige. Het wordt maar weer eens duidelijk dat Sophie eigenlijk te goed is voor de soapserie.

Lees ook: Foto: Goede Tijden Slechte Tijden blijkt enorme bron van affaires tussen bekende acteurs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie Bouquet imponeert met echte tranen in emotionele video

Hieronder staat de clip waar het dan allemaal om draait. Merel, het personage van Sophie, heeft net met een ander personage, Lynn, een innige zoen gedeeld. Er bloeide al een hele tijd wat op tussen de twee, maar het leek even of Goede Tijden, Slechte Tijden het niet aan durfde om op televisie een lesbisch karakter te vertonen. Maar toch hebben ze de verhaallijn moedig doorgezet. Daardoor krijgt Sophie weer wat interessante dingen te doen, waaronder dus haar co-ster zoenen. Op haar Instagram deelt Sophie de nasleep van de hele zoen en dat lijkt er dus best heftig aan toe te gaan. Hopelijk komt het allemaal weer goed in GTST. 

Sophie Bouquet deelt kus met Noël van Kleef

De dame in kwestie waar Sophie een innig moment mee deelt is actrice Noël van Kleef. Ook buiten de scenes om zijn de twee dames inmiddels goed bevriend en kunnen het echt wel met elkaar vinden. In tegenstelling tot hun personages lijkt er niets romantisch te zijn aan de band tussen Sophie en Noël. Maar ze weten het in ieder geval wel erg goed te verkopen. Half Nederland is inmiddels in de ban van Sophie en volgt al haar avonturen op de voet. Ze kunnen ook niet wachten wat er hierna gaat gebeuren met het personage van Sophie in GTST. Wel lijkt Sophie steeds de ingewikkelde liefdes in haar schoot geworpen te krijgen. Misschien eens tijd om Sophie wat anders te laten doen in het fictieve dorpje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie Bouquet misschien wel de beste actrice in GTST

Met alle interessante scenes die ze mag doen valt het al gauw op dat Sophie een van de meest getalenteerde actrices is in Goede Tijden, Slechte Tijden. En dat is goed nieuws voor de actrice zelf. Want als ze hierna de overstap wilt maken naar meer serieus werk of bijvoorbeeld speelfilms, dan is een sterk portfolio wel nodig. En met al die heftige scenes die ze goed weet uit te spelen, komt Sophie absoluut over als een van de betere actrices binnen GTST. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.