Video: Glimmende Sylvie Meis laat zich verwennen met borsteltje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze woont misschien al even niet meer in Nederland, maar dat betekent nog niet dat je Sylvie Meis helemaal kwijt bent. Kijk maar naar deze video!

Sylvie Meis is na al die jaren misschien wel iets ouder geworden, maar daardoor zeker niet minder knap. De prachtige presentatrice en model weet zich mooi te blijven presenteren aan haar volgers. Meestal kan ze dat helemaal zelf, maar soms heeft ze daar een beetje hulp bij nodig. Zo heeft Sylvie voor de verschillende shoots en programma’s die ze doet stylistes, visagistes en kappers klaarstaan om haar van top tot teen helemaal te verzorgen. En de prachtige blondine deelt doe momenten natuurlijk graag met haar volgers, die moeten ook kunnen meegenieten van alle mooie momenten in het leven van Sylvie Meis. Dus ze woont misschien ver weg, maar dankzij alle leuke foto’s en filmpjes ben je Sylvie Meis nog lang niet kwijt.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis is onherkenbaar met rode lippenstift en piepklein jurkje

Sylvie Meis wordt van top tot teen verzorgd

Zoals je kan zien, wordt de knappe Sylvie Meis van top tot teen verzorgd op set. Het prachtige model hoeft zich dus niet druk te maken over haar uiterlijk, want dat zit wel goed. Haar make-up en haartjes worden ook door een expert onder handen genomen. Sylvie kan dus achterover leunen en rustig wachten tot dat allemaal klaar is. En Sylvie vindt dat ook allemaal heerlijk om over zich heen te laten komen. De gehele behandeling doet Sylvie zich voelen als een prinses. En wie wil dat nou niet? Als het aan Sylvie ligt doet ze nooit meer zelf haar make-up. Waarom zou ze ook? De mannen en vrouwen op set die haar assisteren zijn over het algemeen toch meer dan bekwaam. Op die manier weet Sylvie in ieder geval zeker dat ze mooi voor de dag komt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Het eindresultaat is verbluffend

Aan het einde van de rit is Sylvie klaar om op de foto te gaan. en wat ziet het model er toch een partij verbluffend uit. Sylvie staat bekend als een verleidelijke dame, maar dit slaat toch echt alles. Sylvie ziet er uit om op te eten. Met de felrode jurk, die ook nog eens versterkt wordt door de rode achterwand, is Sylvie gelijk een stuk verleidelijker. De rode lippenstift helpt natuurlijk ook goed mee. Zo wordt Sylvie Meis nog een stukje knapper gemaakt dan ze al was.

Sylvie droomt van luxe en ontspanning

Op de foto kijkt Sylvie nogal dromerig voor zich uit. Waar zou de prachtige Sylvie Meis van dromen? Waarschijnlijk van nooit meer haar eigen make-up hoeven doen. Sylvie is absoluut de moeilijkste niet, maar als het even kan kiest ze wel voor een beetje luxe en ontspanning. En nooit meer zelf iets hoeven doen aan je uiterlijk zorgt daar toch wel flink voor. Sylvie moet misschien haar visagistes eens uitnodigen om te kijken of ze privé ook wat voor haar kunnen betekenen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet showt weinig verhullende zomerjurkjes in eigen slaapkamer

De bloedmooie Kelly Piquet heeft een hele nieuwe reeks aan kleding gehaald. En daarmee imponeert ze haar volgers vanaf haar slaapkamer. 

Foto: Heleen van Royen deelt foto in slaapkamer met vriend

Heleen van Royen is heel open wat betreft haar privéleven. Ook een foto met haar vriend vanuit de slaapkamer is voor de schrijfster niet te gek...

Foto: Kim-Lian van der Meij heeft last van te veel wild groeiend haar

Kim-Lian van der Meij heeft na een dagje strand wel heel erg last van een bad-hair-day. Maar de knappe presentatrice laat dat haar niet tegenhouden.