Video: Geraldine Kemper doet vieze volgers een plezier met haar vuile was

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper is een open boek over de meest bizarre dingen. Dit keer vertelt de blondine over het verkopen van haar oude kleding mét een extraatje.

Geraldine Kemper wil graag vieze kleding verkopen

De vernieuwde podcast van Geraldine Kemper en Gwen van Poorten genaamd De Grote Gwen en Geraldine show is een groot succes in Nederland. De twee vriendinnen hebben allebei natuurlijk een behoorlijk roekeloos leven geleid tijdens hun iets jongere jaren, en maken alledaags nog genoeg spannends mee. Geraldine en Gwen vertellen in hun podcast het ene naar het andere spannende of grappige verhaal over iets dat ze hebben meegemaakt. Dit keer ging het over het verkopen van hun oude spullen aan mensen of fans. Beide geven aan al vaker vreemde verzoekjes te hebben gehad wat dit betreft. Het is een groot ding dat fans van grote artiesten graag hun oude sokken of willen hebben, inclusief alles wat daarbij komt. Blijkbaar krijgen Gwen en Geraldine ook regelmatig deze verzoekjes.

In het fragment is te zien hoe Geraldine vol enthousiasme vertelt dat ze echt vaak op het punt heeft gestaan om haar oude kleding te verkopen. Zo zegt ze dat als iemand honderd euro wil geven voor een sok, ze er nog in zou spugen voor diegene. Geraldine geeft toe dat ze gewoon teveel van geld houdt. Gwen lijkt het er helemaal mee eens. Wellicht kunnen de vrouwen samen een zaakje opzetten?

Geraldine Kemper geniet van chique etentje

De knappe Geraldine Kemper heeft zich mooi opgemaakt voor een chique etentje. Zo plaatst de blondine twee foto’s van haar avondje uit in haar eigen stad Amsterdam. Geraldine geniet duidelijk van wat glaasjes wijn en goed eten. Geraldine heeft haar blonde haren in een knotje gemaakt en draagt een zwarte top met lange mouwen. De halslijn van de top is heel breed. Onder de top draagt Geraldine een zwart wit gestreepte broek. Het meest opvallende is dat Geraldine wel erg lief lacht naar de camera.

Geraldine Kemper tijdens etentje

Geraldine Kemper mega trots op sportkleding

Iedereen die Geraldine Kemper al wat langer volgt weet dat de blondine enorm veel doet voor het sportmerk Stronger. Het bedrijf maakt en verkoopt sportlegging, en Geraldine is ambassadrice van het merk. Nu kon Geraldine Kemper haar geluk niet op toen ze eindelijk naar het hoofdkantoor mocht. Deze bevind zich in Stockholm in Zweden. Ter ere van het bezoek van Geraldine plaatst het merk een leuke video. Allereerst zien we Geraldine in een kleurig pakje in de lift staan. Vervolgens lijkt Geraldine druk deel te nemen aan een meeting en dan poseert ze nog in andere outfits.

Lees ook: Video: Loog Geraldine Kemper over ordinair avontuurtje in skilift met vriend?

Geraldine Kemper deelt bizarre fotoshoot

Het is geen geheim dat Geraldine Kemper af en toe heel erg kan genieten van iets alternatiefs. Dit keer uitte zich dat in een toffe fotoshoot die Geraldine heeft gedaan met een team professionals. Op de foto’s van het eindresultaat is te zien dat Geraldine grote zwarte vegen make-up op haar ogen heeft en verder helemaal niks. Hierdoor lijkt Geraldine een beetje wit en zelfs een beetje eng. Geraldine draagt geen bovenstukje, maar enkel losse mouwen en een broek. Beide lijken zelf te zijn geverfd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.