Video: Loog Geraldine Kemper over ordinair avontuurtje in skilift met vriend?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper heeft weer een nieuw avontuurtje gedeeld met de luisteraars van haar podcast. En die krijgen daar rode oortjes van. Maar klopt dit wilde avontuur wel?

Stoute blondine Geraldine Kemper doet een boekje open over haar liefdesleven

In onderstaand fragmentje geefvoorproefje van het gekke verhaal, maar als je het hele avontuur wilt horen, zal je de podcast van Geraldine Kemper en Gwen van Poorten terug moeten luisteren. De twee spannende dames hebben net een nieuw seizoen van die podcast en dat gaat op deze manier hard van start. In de podcast legt Geraldine het hele verhaal uit: ze heeft dit jaar tijdens wintersport het met haar vriend gedaan in een skilift. In zo’n gondel, waar normaal acht mensen in passen. Het was blijkbaar iets wat al jaren op haar bucketlist stond. Zelfs voor Geraldine was dit een nieuw hoogtepuntje.

Lees ook: Video: Geraldine Kemper en Gwen van Poorten doen dramatische onthulling

Geraldine Kemper komt niet heel geloofwaardig over

Er wordt wel flink getwijfeld aan het verhaal uit de laatste aflevering van De grote Gwen en Geraldine Show. Zaterdag hadden de twee prachtige presentatrices het over hun ervaring met wintersport. Het begint pas spannend te worden op het moment dat Gwen aan Geraldine vraagt of ze nog een spannend wintersport avontuur heeft. Geraldine antwoord dat ze het met haar vriend in de gondel naar boven gedaan heeft. Ze zaten er maar met zijn tweeën in en dachten “Let’s go!” Het komt voor de meeste mensen een beetje als een schok aan. Vooral omdat het als je er over na gaat denken heel erg lastig is om in zo’n gondel te hebben. Een aantal bekende Nederlanders hebben bijvoorbeeld hun twijfels bij het verhaal.
Wil Geraldine graag aandacht pakken met haar verhaal?

Aangezien het nieuwe seizoen van de podcast van de knappe dames net begonnen is, denken een hoop mensen dat het verhaal van Geraldine bedoeld is om een beetje gratis PR te krijgen en zo makkelijk te scoren. Privé-baas Evert Santegoeds is een van de mensen die stevig twijfelt aan het verhaal over de lift. “Dat is wel heel knap. Ze hebben helemaal die ski’s een zwieper gegeven, ze hebben zich weer helemaal aangekleed en toen zijn ze bovengekomen. Dan zit je met je dubbele en je skipak. Ik geloof er helemaal geen ene reet van.” zegt hij stug. Maar hij is niet de enige die twijfelt aan het verhaal van Geraldine. Ook Bram Moszkowicz gelooft het niet, al snapt hij helemaal niet waarom Geraldine dit verhaal met de wereld deelt. Volgens hem is het meer een verhaal wat je privé houdt. Meerdere BN’ers twijfelen aan de echtheid van het verhaal. Je skipak namelijk helemaal uit doen, dan de daad verrichten en vervolgens snel je skipak weer aan doen is volgens hen nooit mogelijk in de zes minuten dat je in zo’n lift zit. Wat dan wel de reden is van dit verhaal volgens hen? zoveel mogelijk aandacht voor de podcast. Dat si sowieso wel gelukt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?