Video: Geblinddoekte Leontine Borsato wordt intiem betast

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Leontine Borsato gaat een heel spannend avontuurtje aan waarbij ze helemaal niks ziet…

Leontine Borsato geniet intens van stevige aanpak

De Nederlandse televisiepresentatrice en ex van Marco Borsato, Leontine Borsato, is een prachtige vrouw. Ze is met haar 272 duizend volgers op Instagram dan ook erg populair. Om al die volgers en fans tevreden te houden, moet ze dus regelmatig wat plaatsen op haar sociale media. Daar houdt de brunette zich goed aan. Regelmatig komen er foto’s en video’s op haar tijdlijn en verhaal voorbij. Haar sociale media is niet het enige dat ze wil onderhouden. Haar lijf en huid zijn voor haar ook erg belangrijk. Ze plaatste onlangs een paar video’s op haar Instagram verhaal waarin ze wel een heel spannend avontuurtje aangaat. Ze ligt op haar rug op een soort bedje. Op haar gezicht heeft ze een maskertje dat alles bedekt behalve haar neus. Ze ziet dus helemaal niks terwijl haar schouders, nek en borst sensueel gemasseerd worden. Het ziet er allemaal heel intiem uit, maar Leontine geniet er intens van.

Bezweten Leontine Borsato neemt grote bal tussen de benen

Leontine Borsato is een mooie vrouw, dat hebben we wel vastgesteld, maar zo’n mooi lijf krijg je natuurlijk niet vanzelf. Waar een deel ook aanleg zal zijn, is een ander deel ook bloed, zweet en tranen. Leontine staat namelijk regelmatig in de sportschool om te werken aan haar lijf en haar gezondheid. Lekker bezig, Leontine! Recentelijk plaatste ze weer een sportschool foto op haar Instagram verhaal. Het is een spiegel selfie waarbij Leontine wijdbeens voor de spiegel staat met een kettlebell ertussen. Als tekst heeft ze erbij geschreven: “Sporten ook al is het laat”, met een verdrietige emoji erbij. Het lijkt er dus op alsof ze er geen zin in heeft. Aan het ontbreken van zweet te zien, is de foto genomen nog voordat ze is gaan sporten. Hopelijk heb je, ondanks de late uurtjes, een lekkere workout gehad, Leontine!

Leontine Borsato sportschool

Leontine Borsato geniet met vriendin in klein badpakje

De Nederlandse presentatrice is gek op reizen. Dat is wel duidelijk te zien aan haar Instagram tijdlijn. Ze kiest dan eigenlijk altijd voor een warm, zonnig land. Deze keer koos ze wederom voor de zon. Samen met een vriendinnetje ging ze op safari. De foto die ze plaatst is echter niet met olifanten of giraffen. Nee, ze zitten samen heerlijk aan de rand van een superblauw zwembad. Beide dames hebben een vol glas wijn in hun hand en een grote lach op hun gezicht. Ook zitten ze allebei in hele kleine badpakjes waarmee ze weinig aan de verbeelding overlaten. Het ziet er heerlijk uit dames! Geniet maar lekker van de zon, want hier in Nederland is de winter maar koud.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!