Video: Gaby Blaaser trekt ongedierte aan met nieuwe lippen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser deelt met veel plezier haar zware leven als een influencer. Hierin zijn Gaby haar en gezicht haar verkoop product.

Om dit een beetje te stimuleren is Gaby absoluut niet vies van een spuitje hier of daar. En mannen zijn niet de enige die aan deze opgespoten lippen hangen.

Gaby Blaaser prikt er op los

Natuurlijk is de knappe Gaby Blaaser de hele dag druk met haar uiterlijk. De blondine moet de hele dag bedenken of ze nog iets kan verbeteren aan zichzelf want haar en gezicht brengen immers geld in het laatje. Het leven van een sport en beauty influencer is dus niet altijd makkelijk. Gelukkig verdient Gaby ondertussen zoveel geld dat ze de natuur een handje mee kan helpen. Aan Gaby haar gezicht is goed te zien dat ze niet vies is van een spuitje hier en daar. Voor haar moet Gaby heel hard werken maar voor de plastische ingrepen vooral een beetje pijn leiden. Blijkbaar was het weer tijd voor een ingreepje. Misschien schrok Gaby wakker met te weinig fillers en was het een spoed behandeling? De blondine heeft er ondertussen in ieder geval al genoeg in laten .

Lees ook: Gaby Blaaser maakt volgers gek met sappige video

Gaby Blaaser lastig gevallen door vliegen

De influencer is dus eventjes langs geweest bij haar dokter om wat kleine bijwerkingen in haar gezicht te laten doen. Je zou haast denken dat er op het gegeven moment niks meer bij de lippen van Gaby Blaaser past maar toch gaat ze door. De blondine heeft ondertussen al een flink eendenmondje gekregen van de dokter. Het schijnt verslavend te zijn om fillers in je gezicht te laten en dat lijkt bij Gaby precies het geval te zijn. Of het nou heel mooi is geworden is nog maar de vraag. Toch hangen de mannen letterlijk aan de lippen van Gaby en allemaal willen ze graag de eendenlippen kussen. Daarnaast blijken de opgespoten lippen niet alleen mannen in Nederland aan te trekken maar ook een hoop ongedierte. Op de net opgespoten lippen van Gaby zitten heel veel vieze kleine vliegjes. Het zou kunnen dat ze op de kleine wondjes afkomen die de naalden in Gaby haar lippen hebben aangebracht. Of ze vinden ze gewoon perfecte kussentjes om even op te zitten. Gelukkig kan Gaby er zelf nog wel om lachen en de blondine plaatst onderstaande video:

Gaby Blaaser zwetend in de auto

Een belangrijk onderdeel in Gaby Blaaser haar leven is toch wel het sporten. De billen van Gaby worden namelijk niet zomaar zo rond. Daarom is Gaby elke dag urenlang in de sportschool te vinden. Hier haalt Gaby ook nog wat extra inkomsten uit want er zijn genoeg sportbedrijven die graag met de knappe Gaby willen samenwerken. Zo verscheen er recent nog een foto op Gaby haar Instagram dat ze een pot ‘pre-workout’ balanceerde op haar billen. Natuurlijk een goede manier om wat extra verkoop te krijgen. Helaas voor Gaby horen er bij zo’n goed ook veel bloed zweet en tranen. In onderstaande video heeft Gaby zichzelf weer compleet gesloopt in de gym. Het zweet staat nog op Gaby haar voorhoofd maar ze ziet er nog steeds knap uit.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...