Gaby Blaaser maakt volgers gek met sappige video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser weet precies wat ze moet doen om iedereen te verleiden. Natuurlijk doet ze dit het liefst met zo min mogelijk kleding aan en haar achterkant goed in beeld. Dit keer besloot Gaby zelfs een video op te nemen van haar ‘sappige’ achterkant.

Normaliter zien we Gaby Blaaser in een sport pakje of in een bikini. De blonde realityster draagt het liefst dingen die zo strak mogelijk om haar lichaam zitten. Natuurlijk werkt Gaby er ook enorm hard voor om er zo uit te zien. Van in de ochtend vroeg tot in de avond laat is ze te vinden in de sportschool. Laatst was ze zelfs te zien op een fiets bij de dure gym Saints & Stairs. Dit keer besloot Gaby iets liever te blijven voor de mensen om haar heen.

Lees ook: Video: Gaby Blaaser werpt handdoekje van zich af tijdens workout

Gaby Blaaser in sappig pakje op spontane video

Een van de mensen om haar heen heeft een wel heel bijzondere eer gekregen. Die mocht namelijk het achterwerk van Gaby filmen. Gaby heeft voor het filmpje niet zomaar iets aangetrokken. Een behoorlijk fout tweedelig fluwelen pak vond Gaby blijkbaar enorm mooi. Wanneer je denkt dat het niet erger kan staat er ook nog ”juicy” met koeienletters geschreven op de achterkant. Eerlijk is eerlijk, niet iedereen zou het kunnen hebben maar Gaby staat het toch behoorlijk goed. Met een blik vol zelfvertrouwen loopt op een parkeerplaats en laat haar ‘juicy’ billen goed zien.

Gaby Blaaser neemt het ervan in Curaçao

Gaby Blaaser besloot dat het tijd was voor een welverdiende vakantie. Van al die foto’s maken en influencer zijn wordt je natuurlijk ook moe. Om zeker te weten dat ze mooi weer zou hebben op vakantie ging de reis naar het zonovergoten Curaçao. Samen met haar vriend is Gaby uitgebreid aan het genieten op het strand en onder de zon. Haar huid kan het bruine tintje goed hebben. Gaby heeft ongelofelijk veel spullen meegenomen zodat ze elke dag een paar keer een ander setje aan kan. De blondine blijft ook op vakantie braaf sporten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gaby Blaaser verblijft in duur resort

Gelukkig hoeft Gaby niet in een armoedig hotelletje te slapen als ze op vakantie gaat. Met het leven als influencer verdient ze vermoedelijk behoorlijk wat geld. Gaby verblijft namelijk in meerdere luxe resorts op Curaçao. Zo ziet het eerste resort er prachtig uit, aan het water en voorzien van alle gemakken. Daarna is Gaby ook nog te zien met een verse kokosnoot op weer een ander strandbedje. Ook dit resort mag er zeker zijn. Andere influencers zoals Lisa van Zuylen van Love Island verbleef ook op deze plek.

Gaby Blaaser verwent haar vriend

Gaby is helemaal gelukkig met haar vriend Danny Volker. Samen zijn ze op liefdes vakantie. Danny is personal trainer en de twee hebben elkaar daar waarschijnlijk dus helemaal in gevonden. Ook was Gaby haar vriend jarig tijdens de vakantie. Nu laat Gaby een enorm lieve kant van zichzelf zien want ze heeft meerdere verassingen voor hem geregeld. Zo maakt Gaby een filmpje die begint in Nederland in bed en eindigt op het strand in Curaçao. Het koppel gaat ook nog lekker uit eten om de verjaardag goed af te sluiten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!