Video: Gaby Blaaser blijkt verassend goed met andermans ballen te zijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser verrast ons telkens weer met al haar talenten. Van influencer tot voetbalster, de blondine lijkt het allemaal te kunnen. Dit keer speelde ze met de bal van haar bachelorette-liefje Niek. De twee gaan voetballen in het park. Valt Niek dan toch weer voor de charmes van Gaby?

Niek Marijnissen en Gaby Blaaser spelen met bal

Gaby Blaaser speelt graag met alles wat maar met mannen te maken heeft; hun hart, hun gewichten en in dit geval ook met hun ballen. Gaby filmt zichzelf terwijl ze op een grasveldje staat met een sportief bruin jasje een flesje water. Het lijkt erop de dat influencer daadwerkelijk van plan is te gaan voetballen. Natuurlijk valt het meteen op dat Gaby niet zomaar met iemand is. De blondine is namelijk met één van de mannen die haar hart probeerde te veroveren in het programma The Bachelorette. Tijdens het programma probeerden maar liefst achttien vrijgezelle mannen Gaby te verleiden. Niek kwam zelfs erg dichtbij want hij schopte het tot de finale. Destijds ging Gaby er vandoor met Joey, dit liep helaas niet af in een liefdessprookje. Nu lijkt het er dus op dat Niek een nieuwe poging doet bij Gaby. Op het filmpje zegt Gaby zelf dat ze gezellig aan het voetballen en ‘bijkletsen’ zijn. Toch geeft Gaby Niek wel meerdere keren een knuffel op het korte filmpje. Gaby zegt in het filmpje dat het voetballen haar heel goed af gaat, ze zit alleen even aan de bal van Niek in plaats van haar eigen. Oeps!

Niek Marijnissen heeft relatie met een ander

Het lijkt erop dat Gaby en Niek het wel erg gezellig hebben tijdens hun zogeheten potje voetbal. Hopelijk voor Niek blijft het echt bij voetballen want hij heeft al een super knappe vriendin op de bank zitten genaamd Joan. Joan deed mee aan het bekende programma Love Island. Niek en Joan zijn sinds een paar maanden een stel. Ze lijken dolverliefd dus hopelijk komt Gaby geen roet in het eten gooien. Gaby wees Niek eerder dus af in het programma The Bachelor maar wie weet wil ze het opnieuw proberen bij hem.

lees ook: Gaby Blaaser laat zich bekladden met bruin goedje

Gaby Blaaser host #VideoAwards

Gaby Blaaser moest weer volledig in de stijgers gezet worden want ze mocht de #Videoawards presenteren. De blondine trok een super glitterig jurkje aan. Natuurlijk in Gaby haar favoriete kleur: roze. De mooie benen van Gaby kwamen extra goed uit doordat ze torenhoge zwartte hakken droeg onder de jurk. De #VideoAwards worden georganiseerd namens het bedrijf Hot Pepper. Het is een awardshow speciaal voor mensen die bekend zijn in het online wereldje. Er werden maar liefst 14 prijzen voor 14 categorieën uitgereikt. Het klinkt als een nogal lange zit dus daarom hebben de makers misschien Gaby uitgenodigd. Zodat Gaby kon zorgen dat de boel toch een beetje aangenaam is om naar te kijken. De award show is wel exclusief want alleen genodigden konden komen. Er werd ook een prijs uitgereikt voor Beste Influencer Campagane, volgens mij heeft Gaby zelf ook behoorlijk wat promotie video’s op haar kanaal. Toch won Gaby niet en ging deze prijs naar Target Seizoen 2, die werd gemaakt door Defensie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Razend knappe Pien Hersman deelt kusjes uit in slaapkamer (foto’s!)

Schaatsster Pien Hersman heeft zichzelf van meerdere kanten laten zien in de slaapkamer, iedereen smelt van de prachtige beelden!

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!