Foto: Gaby Blaaser laat zich bekladden met bruin goedje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gaby Blaaser verbaast vriend en vijand met een gezicht vol vieze smurrie. Het eindresultaat is echter nog verrassender. 

Influencer Gaby Blaaser heeft weer flink wat wenkbrauwen doen fronzen met haar nieuwste video. Daarin laat ze namelijk vrijwillig een man al zijn smurrie op haar gezicht smeren. En hoewel dat er in het begin erg fout uit ziet, mag het resultaat er absoluut wezen. Gaby deelt haar verrassende metamorfose op Instagram en al haar volgers zijn natuurlijk meteen verbaast over de nieuwe look van Gaby en de weg daarnaartoe. Gelukkig is Gaby, in tegenstelling van wat je zou verwachten, niet bepaald ijdel. Dus deelt ze met alle liefde foto’s en video’s van hoe haar gezicht onder handen wordt genomen.

Lees ook: Gaby Blaaser geweigerd door Instagram vanwege deze te riskante foto

Gaby Blaaser smeert zichzelf helemaal onder

Gaby laat zich door middel van make-up helemaal transformeren. Maar daar is wel het een en ander voor nodig. Bijvoorbeeld een flinke laag poeder en smeersels op haar gezicht. Gaby laat zich lekker vertroetelen door haar vaste make-up artist en wacht geduldig af totdat ze het eindresultaat in de spiegel mag gaan zien. Natuurlijk moeten er tussendoor foto’s met haar volgers gedeeld worden. Die moeten wel iets hebben om naar uit te kijken. Wat moeten ze anders met hun vrije tijd. Gaby deelt schaamteloos alle stappen die haar make-up artist onderneemt. En dat is een hele reis. Maar aan het einde van de rit kan Gaby weer goed voor de dag komen.

Niet alleen Gaby’s gezicht, maar ook haar haren worden klaargemaakt voor de foto

Make-up is natuurlijk belangrijk, maar Gaby haar kapsel is een minstens net zo groot onderdeel van haar look. Dus die mooie haartjes van Gaby zullen ook goed moeten worden verzorgd. Gelukkig gebeurt dat ook vakkundig. Met de nodige haarlak wordt het kapsel van Gaby in model gehouden. Je ziet al een klein beetje hoe de gehele look er uit gaat zien. En dat smaakt natuurlijk naar meer. Met haar tussentijdse posts houdt Gaby haar volgers wel heerlijk lang in spanning. Gaby weet ook precies wat ze moet doen om de aandacht goed vast te houden. Dat mag ook wel, als professioneel Influencer natuurlijk.

Het eindresultaat van Gaby haar transformatie is verbluffend

Op het eindresultaat is er, gelukkig voor Gaby, niks meer van het geknoei te zien van de eerdere video. Het resultaat van de transformatie van Gaby is dan ook ronduit verbluffend. Een mooi en knap gezichtje, met een fris en verleidelijk kapsel. De make-up artist van Gaby gaat nog even trots naast haar staan voor de foto. En gelijk heeft hij. Door zijn hulp ziet Gaby er nu zo aantrekkelijk uit. Misschien dat alle bekende vrouwen van Nederland het mannetje van Gaby even een belletje moeten geven. Hij weet namelijk duidelijk waar hij mee bezig is. Gaby ziet er in ieder geval weer prachtig uit. Ze kan voorlopig weer over straat. Tenzij het dit weekend natuurlijk te heftig gaat regenen. Dan spoelt alle make-up weer van Gaby af en kan ze haar mannetje nog een keer bellen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!