Video: Froukje de Both doet opvallende uitspraak in WIDM-fragment

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een opvallende uitspraak van Froukje de Both krijgt online veel aandacht. Heeft Froukje zich nu al onthult als de Mol?

Kijkers van het programma Wie Is De Mol letten op alle details in het programma. Ook hebben zij de afgelopen seizoenen geleerd te letten op uitspraken. Geen wonder dus dat een opvallende uitspraak van Froukje de Both online veel aandacht krijgt. Heel snel werd zij onderdeel van één van de eerste mol-theoriën van dit seizoen.

Welke video van Froukje de Both hebben we het over?

Op het Instagram account Mollenstreken verscheen een video van Froukje de Both aan de telefoon. Het account is op zoek naar de mol. Op het filmpje beantwoordde Froukje de vraag of ze goed kon liegen met het woord “zeker”. Dit kan een verwijzing zijn naar hoe het programma begonnen is. Alle deelnemers werden in een cirkel gezet en moesten de telefoon opnemen. Op dat moment hoorden ze of ze kandidaat of de mol waren. Aan de telefoon kunnen spreken en ondertussen je gezicht in de plooi houden is dus een belangrijke vaardigheid voor de mol en de kandidaten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mollenstreken (@mollenstreken)

Froukje de Both, die ene van…

Waarvan kennen we Froukje de Both? Froukje is al heel lang te zien op televisie, zij verscheen al in 1997 op televisie als actrice. Niet lang daarna, in 2001 was ze te zien in de Playboy en in 2002 nog een keer. Tegenwoordig is ze ook te zien als presentatrice en DJ. Ze is in veel programma’s en films te zien geweest. De afgelopen jaren was ze vooral actief als presentatrice bij het programma Eigen Huis & Tuin, een klusprogramma. Daarnaast noemt ze zichzelf ‘confidence coach’ in haar Instagram biografie. Hiermee doelt ze dus op het zijn van lifestyle coach. Op haar social media account leidt dit vooral tot quotes over het luisteren naar je intuïtie om op die manier een burn-out te voorkomen. Deze tips om kalm te blijven zal ze zeker nodig hebben tijdens haar deelname dit seizoen van Wie Is De Mol?

Het account Mollenstreken is van een bekende

Er zijn velen accounts opzoek naar de mol, maar dit ventje is Lavezzi, de zoon van Nathan Rutjes. De ex-voetballer, die zelf ooit meedeed aan WIDM, en zijn zoontje zijn te herkennen aan hun opvallende haarstijl. Beide hebben opgeschoren zijkanten met een lang matje. Nathan Rutjes werd tijdens zijn voetbalcarrière eerder bekend door zijn vrolijkheid dan door zijn voetbalkunsten. Zijn enthousiasme zorgde ervoor dat hij op televisie te zien bleef lang nadat hij stopte met voetballen. Beetje bij beetje leerde Nederland zijn gezin ook kennen. Zijn vrolijke zoontje vond de aandacht ook wel leuk en heeft nu dit account online waarop hij veel post. Het account heeft  bijna 20.000 volgers en hoort bij een programma dat hij presenteert. Hij legt wellicht de kandidaten woorden in de mond, maar hij trekt wel veel volgers. Echter heeft hij er op zijn privé account nog meer, meer dan 77 duizend om precies te zijn. Naast zijn televisie activiteiten, gaat hij ook op andere manieren zijn vader achterna. De jonge presentator zit namelijk ook nog in de opleidingsploeg van voetbalclub Sparta. De kans dat hij professional wordt op dat gebied is dus ook nog aanwezig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!