Video: Froukje de Both doet opvallende uitspraak in WIDM-fragment

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een opvallende uitspraak van Froukje de Both krijgt online veel aandacht. Heeft Froukje zich nu al onthult als de Mol?

Kijkers van het programma Wie Is De Mol letten op alle details in het programma. Ook hebben zij de afgelopen seizoenen geleerd te letten op uitspraken. Geen wonder dus dat een opvallende uitspraak van Froukje de Both online veel aandacht krijgt. Heel snel werd zij onderdeel van één van de eerste mol-theoriën van dit seizoen.

Welke video van Froukje de Both hebben we het over?

Op het Instagram account Mollenstreken verscheen een video van Froukje de Both aan de telefoon. Het account is op zoek naar de mol. Op het filmpje beantwoordde Froukje de vraag of ze goed kon liegen met het woord “zeker”. Dit kan een verwijzing zijn naar hoe het programma begonnen is. Alle deelnemers werden in een cirkel gezet en moesten de telefoon opnemen. Op dat moment hoorden ze of ze kandidaat of de mol waren. Aan de telefoon kunnen spreken en ondertussen je gezicht in de plooi houden is dus een belangrijke vaardigheid voor de mol en de kandidaten.

Froukje de Both, die ene van…

Waarvan kennen we Froukje de Both? Froukje is al heel lang te zien op televisie, zij verscheen al in 1997 op televisie als actrice. Niet lang daarna, in 2001 was ze te zien in de Playboy en in 2002 nog een keer. Tegenwoordig is ze ook te zien als presentatrice en DJ. Ze is in veel programma’s en films te zien geweest. De afgelopen jaren was ze vooral actief als presentatrice bij het programma Eigen Huis & Tuin, een klusprogramma. Daarnaast noemt ze zichzelf ‘confidence coach’ in haar Instagram biografie. Hiermee doelt ze dus op het zijn van lifestyle coach. Op haar social media account leidt dit vooral tot quotes over het luisteren naar je intuïtie om op die manier een burn-out te voorkomen. Deze tips om kalm te blijven zal ze zeker nodig hebben tijdens haar deelname dit seizoen van Wie Is De Mol?

Het account Mollenstreken is van een bekende

Er zijn velen accounts opzoek naar de mol, maar dit ventje is Lavezzi, de zoon van Nathan Rutjes. De ex-voetballer, die zelf ooit meedeed aan WIDM, en zijn zoontje zijn te herkennen aan hun opvallende haarstijl. Beide hebben opgeschoren zijkanten met een lang matje. Nathan Rutjes werd tijdens zijn voetbalcarrière eerder bekend door zijn vrolijkheid dan door zijn voetbalkunsten. Zijn enthousiasme zorgde ervoor dat hij op televisie te zien bleef lang nadat hij stopte met voetballen. Beetje bij beetje leerde Nederland zijn gezin ook kennen. Zijn vrolijke zoontje vond de aandacht ook wel leuk en heeft nu dit account online waarop hij veel post. Het account heeft  bijna 20.000 volgers en hoort bij een programma dat hij presenteert. Hij legt wellicht de kandidaten woorden in de mond, maar hij trekt wel veel volgers. Echter heeft hij er op zijn privé account nog meer, meer dan 77 duizend om precies te zijn. Naast zijn televisie activiteiten, gaat hij ook op andere manieren zijn vader achterna. De jonge presentator zit namelijk ook nog in de opleidingsploeg van voetbalclub Sparta. De kans dat hij professional wordt op dat gebied is dus ook nog aanwezig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Eloise van Oranje pakt uit in slechts een badjasje

Eloise van Oranje pakt groots uit op camera in enkel een badjasje. Je merkt dat de influencer graag veel van zichzelf laat zien!

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.