Video: Fresia CousiƱo Arias maakt intense geluiden tijdens zweterige sessie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fresia CousiƱo Arias is niet vies van een beetje inspanning! Wie alleen deze geluiden zou horen, zou het aardig benauwd kunnen krijgen…

Fresia CousiƱo Arias kennen we natuurlijk allemaal als kundige en altijd vrolijke ESPN-presentatrice. Ken je haar niet van ESPN, dan ken je haar wel van Wie Is De Mol?.Ā Hier schopte de presentatrice het tot de finale, en wist uiteindelijk zelfs de populaire spelshow te winnen. Sindsdien is de presentatrice uitgegroeid tot een echte BN’er. En bij dat bestaan hoort uiteraard een intens fitness-regime. Deze keer besluit Fresia er nĆ³g een schepje bovenop te doen, en dat kan je goed horen!

Fresia CousiƱo Arias is luidruchtig tijdens fitness

Na het zien van deze video, kijk je gegarandeerd anders naar Fresia CousiƱo Arias. Op de video is te zien hoe de presentatrice haar workout doet in de sportschool. Met hulp van een personal trainer wordt Fresia eens in de zoveel tijd volledig afgemat. Dat is te zien Ʃn ook te horen. Fresia heeft het er zwaar mee, en is niet bang om bij deze inspanning wat geluid te laten horen. Eerst zien we een video waarin de presentatrice een gewichtje telkens met ƩƩn arm de lucht in aan het smijten is. Daarna zien we Fresia die lekker aan het uitrusten is, languit liggend op een bankje. Maar na die rust, moet de workout weer opgepakt worden, en dus besluit Fresia om dat dan ook te doen. Al hijgend en puffend gaat Fresia door naar de laatste oefening; squats. Ook hier laat de presentatrice zich niet ongehoord, en is het kennelijk een zware inspanning.

Lees ook: Video: Giechelende Fresia CousiƱo Arias heeft moeite met groot apparaat

Fresia CousiƱo Arias vervangt presenteren voor topsport?

Dat Fresia CousiƱo Arias een liefde heeft voor sport, mag duidelijk zijn. De vrolijke presentatrice doet natuurlijk verslag van allerlei soorten wedstrijden, en houdt ook zelf van sporten in de sportschool. Een beetje inspanning is Fresia dan ook zeker niet vies van. Maar nu lijkt de presentatrice het sporten toch wel heel serieus te gaan nemen, en overweegt zelfs een carriĆØreswitch. Onlangs deelde Fresia namelijk een tamelijk opvallende foto, waarin te zien was hoe de presentatrice een voetbalwedstrijd speelt in een stadion, met publiek! Deze professionele foto’s laten het dan ook sterk lijken alsof Fresia serieus een overstap aan het maken is richting professioneel voetbalster.

Dit blijkt uiteindelijk niet Ć©cht het geval te zijn; Fresia deed hier namelijk mee met een wedstrijd van ‘Creators Fc’. De mannelijke versie van Creators Fc is al een paar jaar aan de gang, maar nu besloten ze dat het tijd werd voor een vrouwenteam. Dit zijn een stel bn’ers en influencers bij elkaar, die om de zoveel tijd verschillende voetbalwedstrijden spelen. Meestal gebeurt dit met tamelijk veel publiek, door aankondigingen een paar dagen van tevoren. En aan deze foto’s te zien, lijkt Fresia de ster van de wedstrijd. Aan de blik van Fresia te zien, zit ze in volle focus. Ze lijkt een echte prof!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!