Video: Fresia Cousiño Arias maakt intense geluiden tijdens zweterige sessie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fresia Cousiño Arias is niet vies van een beetje inspanning! Wie alleen deze geluiden zou horen, zou het aardig benauwd kunnen krijgen…

Fresia Cousiño Arias kennen we natuurlijk allemaal als kundige en altijd vrolijke ESPN-presentatrice. Ken je haar niet van ESPN, dan ken je haar wel van Wie Is De Mol?. Hier schopte de presentatrice het tot de finale, en wist uiteindelijk zelfs de populaire spelshow te winnen. Sindsdien is de presentatrice uitgegroeid tot een echte BN’er. En bij dat bestaan hoort uiteraard een intens fitness-regime. Deze keer besluit Fresia er nóg een schepje bovenop te doen, en dat kan je goed horen!

Fresia Cousiño Arias is luidruchtig tijdens fitness

Na het zien van deze video, kijk je gegarandeerd anders naar Fresia Cousiño Arias. Op de video is te zien hoe de presentatrice haar workout doet in de sportschool. Met hulp van een personal trainer wordt Fresia eens in de zoveel tijd volledig afgemat. Dat is te zien én ook te horen. Fresia heeft het er zwaar mee, en is niet bang om bij deze inspanning wat geluid te laten horen. Eerst zien we een video waarin de presentatrice een gewichtje telkens met één arm de lucht in aan het smijten is. Daarna zien we Fresia die lekker aan het uitrusten is, languit liggend op een bankje. Maar na die rust, moet de workout weer opgepakt worden, en dus besluit Fresia om dat dan ook te doen. Al hijgend en puffend gaat Fresia door naar de laatste oefening; squats. Ook hier laat de presentatrice zich niet ongehoord, en is het kennelijk een zware inspanning.

Lees ook: Video: Giechelende Fresia Cousiño Arias heeft moeite met groot apparaat

Fresia Cousiño Arias vervangt presenteren voor topsport?

Dat Fresia Cousiño Arias een liefde heeft voor sport, mag duidelijk zijn. De vrolijke presentatrice doet natuurlijk verslag van allerlei soorten wedstrijden, en houdt ook zelf van sporten in de sportschool. Een beetje inspanning is Fresia dan ook zeker niet vies van. Maar nu lijkt de presentatrice het sporten toch wel heel serieus te gaan nemen, en overweegt zelfs een carrièreswitch. Onlangs deelde Fresia namelijk een tamelijk opvallende foto, waarin te zien was hoe de presentatrice een voetbalwedstrijd speelt in een stadion, met publiek! Deze professionele foto’s laten het dan ook sterk lijken alsof Fresia serieus een overstap aan het maken is richting professioneel voetbalster.

Dit blijkt uiteindelijk niet écht het geval te zijn; Fresia deed hier namelijk mee met een wedstrijd van ‘Creators Fc’. De mannelijke versie van Creators Fc is al een paar jaar aan de gang, maar nu besloten ze dat het tijd werd voor een vrouwenteam. Dit zijn een stel bn’ers en influencers bij elkaar, die om de zoveel tijd verschillende voetbalwedstrijden spelen. Meestal gebeurt dit met tamelijk veel publiek, door aankondigingen een paar dagen van tevoren. En aan deze foto’s te zien, lijkt Fresia de ster van de wedstrijd. Aan de blik van Fresia te zien, zit ze in volle focus. Ze lijkt een echte prof!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'