Video: Giechelende Fresia Cousiño Arias heeft moeite met groot apparaat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fresia Cousiño Arias komt er op opvallende manier achter dat zo’n voetbalstadion niet ingericht is op vrouwen van haar formaat…

Fresia Cousiño Arias heeft niet door dat haar collega presentator Arnold bruggink haar filmt tijdens een voetbalwedstrijd. Fresia zit op de beste plaatsen in het stadion als presentatrice. Maar ook zij ziet meer door het enorme apparaat voor haar neus. Ze wordt zo toch even gedwongen om op het scherm kijken. Of gewoon een kinderzitje te halen om de wedstrijd te kunnen observeren!

Fresia klaar met camera’s

In dit geval lacht ze het weg, maar Fresia is een serieuze vrouw. Een die haar rol als voetbalkijker, voetballiefhebber en voetbalverslaggever altijd erg serieus neemt. Tijd voor grapjes zijn er eigenlijk niet tijdens de wedstrijd en Fresia zit vol concentratie te kijken naar het scherm. Dat moet ook wel, want die blokkeert haar zicht op het veld. Ze wil weinig afleiding, maar collega Arnold kan het toch niet laten. De camera wordt erbij gepakt en haar concentratie wordt gebroken. Voor een kort moment laat ze haar glimlach zien en ze is er weer klaar mee. Ze gaat snel verder met de wedstrijd om gemiste seconden in te halen. Een harde werker is het zeker. Maar slim is ze ook.

Cousiño Arias werkt liever slim dan hard

De presentatrice is wel klein van stuk, maar zeker niet de domste. Dat was al te zien tijdens Wie is de Mol? dit jaar. Daar won ze door haar tactieken en nu met het scherm doet ze dat weer. Het probleem dat ze het veld niet kan zien door het scherm wordt ook door haar met een soepele beweging opgelost. Het scherm trekt ze simpelweg hard naar beneden en daardoor kan ze gelijk doorkijken. Met apparaten weet ze dus wel raad. Alleen wel een voor een, niet meerdere tegelijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fresia Cousiño Arias (@fresia.ca)

Verveelde Arnold speelser dan Fresia

Tijdens het werk is er dus geen tijd voor spelletjes. Maar Arnold vindt van wel. De wedstrijd die ze kijken is wat saai en hij verveelt zich blijkbaar. Het kan niet altijd spannend zijn, zo’n voetbalwedstrijd. Maar Arnold weet zichzelf altijd met Fresia te vermaken. Het is ook wel een vermakelijk persoon, als ze niet bloedserieus de wedstrijd loopt te observeren

Spelen mag, maar wel met doel

Als er dan toch grappig gedaan wordt door collega’s lacht Fresia vrolijk mee. Maar tegelijkertijd weet ze ook: met die filmpje kan ik reclame maken voor mijn werkgever. Ze post het filmpje dus gauw online voor haar volgers. Die zien meteen dat ze altijd hard werkt en dat ze bovendien ook nog kan lachen tijdens haar werk. Als laatste krijgen haar volgers een exclusieve look in haar werkdag. Die bestaat dus vooral uit kijken, lachen en daarna praten. Wel een beetje wat we al verwacht hadden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!