Video: Fatima Moreira de Melo laat zich verwennen in kleedkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fatima Moreira de Melo is helemaal weg van een beetje vertroeteld worden in haar eigen kleedkamer. Dat vindt ze geweldig. 

Oh die Fatima toch. De prachtige presentatrice gloeit helemaal na een vertroetel-sessie in haar kleedkamer. Haartjes en make-up zien er goed uit. Met zo’n look kan Fatima weer goed voor de dag komen. De prachtige blondine houdt er enorm van om zichzelf even goed onder handen te laten nemen. Dat betekent dat ze alles over zichzelf heen laat komen en compleet ontspannen in haar stoeltje in de kleedkamer gaat zitten. Na even helemaal te zijn ontspannen, doet Fatima haar ogen weer open en ziet ze er weer compleet prachtig uit.

Lees ook: Foto: Fatima Moreira de Melo geeft modeshowtje met nachtkleding

Er wordt flink aan Fatima geplukt

De styliste van Fatima is flink bezig met aan alle kanten aan haar plukken. Dat zie je wel op de video die de prachtige presentatrice deelt met haar volgers. Daarop kan je namelijk precies zien hoe de styliste van Fatima met haar handen zwoel door de haartjes van de prachtige blondine gaat. En dat wordt niet heel erg gevonden. Fatima weet namelijk dat aan het einde van de rit haar haartjes er weer helemaal mooi bijzitten. Daarbij vindt ze het ook niet super erg, die handen die over haar hoofdje gaan. Dat voelt ergens toch wel een partij prettig.
Altijd een mooi kapsel bij RTL Boulevard

Elke keer als Fatima aanschuift bij RTL Boulevard, dan moet ze er even voor zorgen dat haar kapsel weer tiptop in orde zit. Dat laat ze dan altijd doen door de vaste styliste van het programma. En elke keer wilt Fatima langer blijven om ervoor te zorgen dat haar kapsel langer zo mooi blijft zitten. Het werk van de styliste wordt niet alleen door Fatima zelf, maar ook door haar vele volgers gewaardeerd. Die complimenteren Fatima namelijk allemaal met haar leuke haartjes. En daar wordt Fatima zelf zo blij van dat elke keer niet kan wachten tot ze weer onder handen wordt genomen.
Fatima maakt de beste foto’s in de stoel van de visagiste

In de stoel van haar visagiste weet Fatima het altijd voor elkaar te krijgen om de mooiste foto’s te maken. Dat is een combinatie van een aantal dingen. Allereerst zien haar haren en make-up er altijd op hun best uit nadat ze onder handen is genomen. Ten tweede is het licht in die stoel ook gewoon beter met het licht dat van de make-up spiegel af komt. En Fatima is altijd het meest ontspannen als ze zo onder handen wordt genomen. En ook dat draagt bij aan een mooie foto. Het zorgt ervoor dat de beste foto’s van de knappe presentatrice genomen zijn in een stoel in haar kleedkamer. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet erg te zijn. Fatima stoort zich er ook niet aan, zolang haar haartjes maar goed zitten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.