Video: Famke Louise haalt flink uit na vraag over poseren zonder kleding in mannenblad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Famke Louise haalt na vraag flink uit naar mannenblad door haar ongezouten mening te geven…

Famke Louise heeft op haar Instagram-kanaal laten weten dat je vragen voor haar achter kan laten waar zij antwoord op zal geven. Een van haar volgers heeft hierop meteen een vraag voor Famke achtergelaten. De volger vraagt namelijk of ze ooit in een bekend mannenblad zou willen staan. Famke geeft hier op een nogal lompe manier en toon haar ongezouten mening over. Ze laat weten niet in het mannenblad te willen staan, omdat ze ‘poep’ betalen. Het lijkt er dus op dat ze het alleen voor het geld zou doen. Ze is namelijk zelf niet vies van het posten van foto’s en video’s op haar Instagram.

Famke Louise

Famke Louise geen contact met EMIDJ teamgenoten

Ook krijgt Famke de vraag of ze nog contact heeft met haar teamgenoten van de serie Echte Meisjes In De Jungle. In haar team was de sfeer namelijk ver te zoeken. De deelnemers waren vaak chagrijnig op elkaar en praatte niet met elkaar. Als ze wel met elkaar praatte, scholden ze elkaar uit. Vooral Famke en Deveny hebben een flinke aanvaring gehad in het programma, waarbij ze elkaar de huid vol scholden en zelfs bijna met elkaar op de vuist gingen. Ook de ‘koningin van de jungle’, Michella Kox, viel niet goed in het team. Op Michelle Bibi na, praatte niemand meer tegen haar. Famke laat weten dat ze eigenlijk nog erg weinig contact heeft met haar teamgenoten. Toen zij het programma moest verlaten was ze dan ook totaal niet teleurgesteld. Ze zag er eigenlijk best wel opgelucht en blij uit.

Famke Louise onder vuur na filmpjes achterwerk

Famke Louise ligt onder vuur nadat ze filmpjes en foto’s van haar achterzijde heeft geplaatst op haar Instagram-kanaal. Zo wordt er bijvoorbeeld het volgende gezegd onder de post: “Doe normaal je bent moeder.” en “Dit doe je toch niet als je een man en een kind hebt.” Ze heeft namelijk een filmpje geplaatst waarbij ze even flink voorovergebogen staat en met haar achterzijde naar de camera toe staat. Hierbij kijkt ze je ook nog eens diep aan met een hete blik. Wil jij de video zien? Klik dan hier!

Famke Louise

Famke Louise gaat Fancentro beginnen

Famke Louise gaat een Fancentro beginnen. Dit is een platform waar je tegen betaling een abonnement kan afsluiten waarbij je toegang krijgt tot exclusieve content van Famke. Gesprekken voeren en foto’s en video’s vallen onder deze exclusieve content. Het is nog maar de vraag of je wel echt met Famke zal chatten, of met iemand van haar agency. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer claimt namelijk dat Famke niet zelf zal chatten met haar abonnees. Famke heeft hierna gereageerd dat zij wel alles zelf gaat doen, dus ook chatten om een betere band op te bouwen met haar volgers. Veel van haar volgers vinden het absoluut niet kunnen dat ze als moeder zijnde zo’n content maakt.

Meer zien van Famke Louise doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van Famke Louise? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagram-kanaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!