Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Onze bekende influencer Famke Louise kennen we natuurlijk goed van haar filmpjes en foto’s. Vooral sinds ze laatst een Fancentro account is gestart waar je privé met haar zou kunnen chatten en exclusieve beelden kan bekijken. Maar nu heeft Famke weer iets op haar openbare account geplaatst. Wat kan je haar beschuitjes hier goed bekijken zeg!

De ronde goedgevormde beschuitjes van Famke Louise

In het meest recente bericht van Famke Louise kan je zien dat ze alle mannen van Nederland wilt betoveren! In de video kan je namelijk zien dat ze een strak wit broekje draagt en ver voorover bukt om een pak beschuitjes te pakken. Daardoor kan je haar goedgevormde beschuitjes perfect bekijken. Na de langzame beweging van Famke zorgt ze er natuurlijk ook voor om iedereen nog aan te kijken met een verleidelijke blik. In de caption zet ze dan ook: ”Met wie wil jij een beschuitje eten? Het meest originele antwoord krijgt een gratis maand… Lets go!” Ze heeft het hier dan natuurlijk over haar Fancentro account waarop ze vele kanten van zichzelf laat zien met exclusieve beelden en waarop je ook nog eens privé met Famke kan chatten.

Hierdoor krijgt het bericht veel leuke reacties, maar sommige zijn ook ongepast. Hier hebben wij er een paar voor jullie uitgezocht: ”Ik heb iets hartigs voor erop en jij iets nats!”, ”Nou, met iemand die net zo knapperig en veelzijdig is als een beschuitje zelf!” en ”Met iemand die groot schap heeft zoals jij!” Wil je zelf de video bekijken? Klik dan hier! Of bekijk anders een paar foto’s van het moment hieronder.

Famke Louise buigt diep voorover

Meer zien van Famke Louise doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van influencer Famke Louise? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagrampagina’s! Famke heeft zoals gezegd naast haar oude hoofdaccount dus ook een nieuw account aangemaakt. Hier plaatst ze net wat vunzigere content op. Ben jij wel benieuwd naar wat Famke allemaal te bieden heeft? Neem dan zeker even een kijkje op dit account. Ben je toch meer geïnteresseerd in kiekjes uit het privéleven van Famke Louise? Klik dan op deze link voor haar andere account.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.