Video: Fajah Lourens ramt onschuldige man van fiets

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fajah Lourens heeft de laatste maanden al flinke kritiek over zich heen gekregen en nu trapt ze ook nog een man van zijn fiets af. 

Het wil Fajah Lourens maar niet lukken om van haar slechte imago af te komen. Om de een of andere reden blijven mensen haar niet zo mogen. En dat terwijl de bloedmooie vrouw echt ontzettend aardig kan zijn. Ze is rustig en heeft over het algemeen het beste met de mensen voor. Maar nu duikt er opeens een video op waarin Fajah iemand van zijn fiets trapt. En die beelden liegen er niet om. Al blijkt het wel om een vooropgezette stunt te gaan.

Lees ook: Fajah Lourens deelt flexibele foto in fitness-outfit
Fajah zet op video haar beste beentje voor

Met een harde aanloop trapt Fajah hard tegen een voetbal die vervolgens een man volledig van zijn fiets af trapt. Dat klinkt misschien schokkend, maar het is allemaal een beetje grappig bedoeld. Het is vrij duidelijk dat de video in scene is gezet, en de man in kwestie lijkt maar al te blij om even met Fajah te mogen praten. Daarvoor wilt hij best van zijn fiets geschoten worden. Dat is geen enkel probleem. Fajah zet daarom haar beste beentje voor en doet haar uiterste best om de onschuldige man van zijn fiets te schieten. En dat lukt de prachtige brunette best heel erg goed. Al die training van de afgelopen jaren heeft dan toch nog een beetje zin gehad, want Fajah heeft een flinke kracht achter haar benen zitten. Je moet dus absoluut geen ruzie krijgen met Fajah, want anders weet ze nog wel iets waar ze tegenaan kan trappen.

Fajah is op foto zonder implantaten misschien nog wel mooier dan ooit

Recent heeft Fajah haar implantaten laten verwijderen en dat zorgde natuurlijk voor een hoop commotie. Want als het om implantaten gaat, dan kan je het eigenlijk nooit goed doen. Maar gelukkig is Fajah zelf heel erg blij met de verandering. En eerlijk is eerlijk, het ziet er wel een stuk beter uit nu. Natuurlijk is vrijwel altijd mooier dan met een groot stuk siliconen in je . Er zijn maar weinig vrouwen die dat echt goed kunnen hebben zonder dat het er heel erg nep uit gaat zien. Bij Fajah was het niet anders. Maar inmiddels zijn haar meiden weer puur natuur.
Fajah werkt nog altijd hard aan zichzelf

Zelfs met haar knappe en na de verwijdering van haar implantaten, is Fajah nog steeds hard aan zichzelf aan het werk. Fajah is het bewijs dat je nooit te oud bent om aan jezelf te werken. Zolang je een doel in je hoofd hebt en genoeg doorzettingsvermogen bent, dan ben je nooit te oud om aan jezelf te werken. Fajah probeert elke dag een iets betere versie van zichzelf te zijn en dat is indrukwekkend te noemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...