Video: Fajah Lourens bewondert haar goddelijke figuurtje in strakste jurkje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Fajah Lourens heeft een nieuw jurkje en dat moet natuurlijk eventjes worden getoond aan haar volgers. De knappe influencer gaat helemaal los. 

Fajah Lourens maakt een heerlijke nieuwe video

De prachtige brunette weet met haar video wel weer haar volgers enorm te verwennen. De knappe dame heeft een ontzettend fijn lichaam en dat laat ze graag eventjes aan iedereen zien. De aantrekkelijke influencer heeft verschillende jurkjes die ze even moet passen. En terwijl ze dat doet, laat Fajah weer een hoop zien van haar heerlijke lichaam. Je kan in deze jurkjes goed zien hoe knap de vormen van Fajah Lourens zijn. De aantrekkelijke dame met de krullen heeft vormen waar je u tegen zegt. Met haar goddelijke lijf weet ze al haar fans gelijk te betoveren. En dat met slechts één filmpje. Maar niet getreurd, want Fajah heeft nog veel meer moois voor haar volgers klaar liggen. De knappe influencer deelt eigenlijk continu allemaal mooie plaatjes en filmpjes van zichzelf. En daar zijn haar volgers natuurlijk ontzettend blij mee.

Lees ook: Foto: Fajah Lourens heeft het overduidelijk zeer koud in strak badpakje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fajah Lourens (@fayaofficial)

De heupen en kadetjes van Fajah Lourens zijn erg indrukwekkend

Natuurlijk zie je in deze jurkjes de heerlijke vormen van Fajah Lourens weer erg goed naar voren komen. Zeker als ze zich even draait met haar heerlijke lijf, kan je de heupen en kadetjes van deze verleidelijke brunette pas echt goed zien. En dat zorgt er natuurlijk voor dat haar volgers helemaal smullen van geluk. Ze lopen wel een partij te watertanden bij de aantrekkelijke foto’s van de prachtige influencer. Maar dat is alleen maar normaal. De zeer verleidelijke brunette weet met haar aantrekkelijke lichaam haar volgers echt mega wild te maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fajah Lourens (@fayaofficial)

Fajah Lourens zit in Halloween editie van De Verraders

Binnenkort kan je naar een speciale Halloween editie kijken van het bijzondere programma De Verraders. En dat is natuurlijk sowieso al de moeite waard, maar met de prachtige Fajah Lourens, wordt het programma nog vele malen interessanter om naar te kijken. De knappe brunette weet met haar ongelooflijk goede portie charisma en haar verleidelijke lijf het vast ver te schoppen in het sluwe spelletje. Als je wilt kijken hoe ver Fajah het brengt in het programma, moet je binnenkort maar gaan kijken.

Lees ook: Video: Fajah Lourens gooit jasje open en laat haar lijf zien

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fajah Lourens (@fayaofficial)

Fajah Lourens weet al haar volgers te betoveren met foto’s

De knappe brunette weet met haar foto’s al haar volgers te betoveren. Die zijn namelijk ontzettend onder de indruk van de knappe influencer. Bij elke foto die ze online zet, zijn haar fans helemaal de weg kwijt. Die kunnen al die schoonheid op één plaatje niet aan. Daar worden ze echt helemaal wild van. Fajah vindt dat wel fijn, die houdt wel va alle aandacht die ze met haar foto’s weet te genereren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?