Video: Explosieve Davina Michelle speelt met dynamiet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Alsof Davina Michelle nog niet hard genoeg zong, pakt ze er op Instagram ook nog eens een staaf dynamiet bij. Dan krijg je dit soort explosieve filmpjes!

Op Instagram plaatst zangeres Davina Michelle een explosief filmpje van zichzelf waarin ze lekker hard meezingt met de muziek. Maar om dat zingen nog een klein beetje kracht bij te zetten heeft Davina er maar een staaf dynamiet bij geplakt in het filmpje. Waarschijnlijk bedoelt Davina hiermee dat het filmpje echt een knaller is. Davina houdt er wel van om haar fans af en toe te verrassen met een leuke video, dus dit filmpje van de zangeres kwam helemaal niet ongewenst. Het was voor veel volgers ook een voorproefje op de harde concerten die Davina die week zou gaan geven.

Lees ook: Foto: Davina Michelle heeft ineens héél knap zusje

Davina houdt van lekker harde muziek

Als het aan Davina ligt, dan mag de muziek op zijn aller hardst gezet worden. Daar wordt de superster zelf het meest blij van. Davina houdt niet van de zachte muziek en gaat het liefste helemaal op in keiharde deuntjes. Davina staat dan ook bekend als een echte rockchick. Het liefste zou ze de hele dag door harde muziek in haar oor hebben, alleen is het probleem dan dat je een beetje doof wordt. Maar zo vaak als ze kan probeert Davina te luisteren naar harde muziek. Dat is namelijk altijd even haar ‘me-time’ momentje. Dan komt Davina helemaal tot rust.

Davina staat op de grootste poppodia van Nederland

Als ze niet naar harde muziek aan het luisteren is, dan is ze het wel zelf aan het maken. Davina is namelijk weer flink aan het optreden in het land en gaat van het ene festival naar het andere. En op haar grote rondreis mag ze een hoop toffe concerten geven waarbij ze de longen uit haar lijf mag zingen. Dat is iets waar Davina heel erg blij van wordt. Met de rest van band aan haar zijde maakt ze van elk festival een waar feestje. Iedereen is dan ook altijd zeer tevreden wanneer Davina en haar band zijn langs gekomen. Davina stopt namelijk niet voordat ze zeker weet dat iedereen een mooie tijd heeft gehad.
Davina laat het hele festivalterrein springen

Met haar harde muziek laat Davina het hele festival terrein op en neer springen. Daar heeft ze niet heel veel meer voor nodig dan haar eigen enthousiasme, want ze springt zelf vrolijk mee. Honderden mensen springen voor Davina op en neer en daarmee is de avond van de prachtige zangeres in één keer gemaakt. Davina houdt ervan als ze het hele publiek mee krijgt in haar gefeest en ze vindt het dan ook prettig als iedereen op het terrein, en niet alleen de mensen op het podium, flink hun best doen. Davina zorgt daarmee voor een groot samenhorigheidsgevoel op het festival. Waar Davina Michelle en haar harde muziek al niet goed voor zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!