Video: Emma Wortelboer pakt klein cadeautje uit en schudt met haar troeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Wortelboer draagt een heerlijk pakje op haar nieuwste video en in dat pakje pakt ze haar nieuwste lekkere pakje uit. 

Emma Wortelboer heeft nieuw speeltje

De prachtige presentatrice Emma Wortelboer heeft een nieuw speeltje in huis gehaald en ze moet die natuurlijk wel eventjes delen met haar volgers. De aantrekkelijke brunette heeft een ontzettend oude dobbelsteen in haar handen. Die heeft ze online voor een aardig bedrag op de kop getikt. Maar het ouderwetse speeltje is natuurlijk wel heel bijzonder om te hebben. Emma Wortelboer heeft gelijk het grootste plezier met haar nieuwe speelgoed. De knappe presentatrice pakt het kleine voorwerp uit en test het meteen op haar tafel. Helaas werkt die iets minder goed dan vooraf gehoopt. Maar dat maakt voor haar volgers niet heel veel uit. Die zijn toch al niet bijzonder geïnteresseerd in het oude speeltje. Die kijken juist veel meer naar het prachtige van Emma Wortelboer, terwijl ze dit speeltje laat zien. En dat vindt Emma Wortelboer helemaal niet erg natuurlijk. Ze geniet wel van alle aandacht.

Lees ook: Foto: Emma Wortelboer prikt door haar flinterdunne nachtkleding heen

Het strakke shirtje van Emma Wortelboer

Emma Wortelboer heeft besloten om de video’s te maken, terwijl ze een ontzettend strak shirtje aan heeft. En daar hoor je natuurlijk niemand over klagen. De aantrekkelijke brunette weet wel wat haar volgers graag willen zien. Ze is ook de moeilijkste niet. Emma Wortelboer is alles behalve preuts en daarom weet ze ook zulke goede content te maken voor haar fans. De knappe presentatrice heeft een strak shirtje aangetrokken, waardoor je nog beter zocht hebt op haar heerlijke rondingen. De prachtige brunette weet met haar video haar fans echt weer enorm tevreden te houden. Die zitten namelijk gehypnotiseerd te kijken naar de grote bulten in  het topje van Emma Wortelboer. Natuurlijk worden ze daar automatisch blijer van. De video’s van Emma Wortelboer zijn dus intens genieten voor haar fans. Daar mag ze er wel meer van online zetten. Emma laat de video langer doorgaan dan nodig om zo haar volgers nog even extra te vermaken.

Lees ook: Foto: Emma wortelboer prikt door haar strakke shirtje heen

Emma Wortelboer draagt vaker strakke outfits op beeld

De ongelooflijk knappe presentatrice is niet onbekend met het dragen van enorm strakke kleding. Dat doet de aantrekkelijke brunette wel vaker. Zo hoopt ze met haar foto’s en video’s haar volgers ook weer een beetje te kunnen verleiden. Maar waarom is dat verleiden dan zo belangrijk voor Emma Wortelboer? nou, de knappe brunette vindt het gewoon fijn om te kunnen laten zien hoe knap en aantrekkelijk ze is en het geeft een goed gevoel om  te weten dat er best wel een hoop mensen zijn die graag een beschuitje met je zouden willen eten. En om die mensen een beetje te vermaken en belonen voor hun support, draagt Emma Wortelboer allemaal van die spannende pakjes. En die worden natuurlijk ontzettend goed in ontvangst genomen door haar fans. Die wrijven in hun handjes met deze mooie kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Youtuber Kalvijn kijkt toe terwijl schaarsgeklede Nina Warink alles onder spettert (foto!)

De mooie influencer Nina Warink laat weer een kant van zichzelf zien die je niet vaak ziet. Ze spettert alles helemaal onder. 

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.