Home Nieuws Video: Emma Heesters maakt fans alvast warm met prettig inkijkje

Video: Emma Heesters maakt fans alvast warm met prettig inkijkje

Video_ Emma Heesters maakt fans alvast warm met prettig inkijkje

Emma Heesters bereidt zich alvast voor op warme dagen en haar fans krijgen het ook even heerlijk warm. 

Met deze aankondiging laat Emma Heesters iedereen zich iets heter voelen

Emma Heesters heeft weer een nieuw nummer gemaakt, namelijk de hit ‘Hou je Bek’ en die moet natuurlijk wel even goed gepromoot worden. En dat doet ze met een radioshow, waar ze het nummer ook even ter gehore brengt. Maar nog veel interessanter dan haar nieuwe nummer is de aankondiging van haar nieuwe nummer. Want daarin draagt Emma een outfit die zo spannend is, dat je er gelijk een heel stuk warmer van wordt. Emma heeft namelijk even een bijzonder inkijkje gegeven. Niet alleen in haar nieuwe muziek, maar ook in haar outfit. En die vinden haar volgers natuurlijk ook gewoon razend interessant.

Lees ook: Foto: Emma Heesters geeft volgers ultiem uitzicht in piepklein bovenstukje

De prachtige vormen van Emma Heesters worden goed bij elkaar gehouden

Emma heesters haar outfits krijgen het meestal zwaar te verduren. Zo moeten haar strakke topjes nogal vaak haar prachtige dames redden. Als de topjes het namelijk begeven onder de grootte en het gewicht van Emma haar troeven, dan liggen ze straks helemaal open voor de wereld om te aanschouwen. En dat kan natuurlijk ook niet helemaal de bedoeling zijn. En dus heeft Emma Heesters kleding nodig die deze taak goed aankan. Ze heeft pakjes die zo sterk zijn dat de stof alles zonder moeite bij elkaar houdt. En daar smullen haar volgers wel van, want die pakjes zijn vaak zo strak, dat je alsnog een erg leuk beeld binnen krijgt.
In haar streepjespak trakteert Emma Heesters haar volgers op mooie kiekjes

Emma Heesters weet in de juiste outfits altijd een partij prachtige foto’s klaar te hebben voor haar volgers om van te mogen genieten. De knappe blondine heeft daarbij een waar je u tegen zegt en dat moet altijd mooi op de foto worden gezet. Met haar verleidelijke vormen weet Emma elke foto eigenlijk wel tot een groot succes te maken. Dat zie je gelijk terug als je pover de Instagram pagina van Emma Heesters aan het scrollen bent. Er zijn maar weinig foto’s die minder dan perfect zijn. Vooral de bovenstaande foto in streepjespak, doet het knappe van Emma goed recht aan. Ze laat net genoeg van haar aantrekkelijke zien om iedereen geïnteresseerd te houden, maar geeft ook niet gelijk alles weg. Zo blijven Emma haar volgers vragen naar meer.

Emma Heesters weet precies wat haar volgers willen

De knappe blonde zangeres weet ook precies wat haar volgers willen zien en is zeker niet te beroerd om ze dat gewoon te geven. Want in haar verleidelijke pakjes ziet Emma er toch wel een stukje beter uit dan in sweatpants. Emma Heesters kiest zorgvuldig haar outfits uit en gaat altijd op de meest exotische plekken of juist in een goed uitgelichte studio staan voor haar foto’s. Zo kan Emma met gemak nieuwe foto’s maken.

Mobiele versie afsluiten