Video: Emma Heesters leidt haar fans af met extreem harig bovenlichaam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters deelt een video waarin fans iets mogen raden. Toch raakt iedereen ontzettend afgeleid door de zangeres haar extreem harige bovenlichaam.

Emma Heesters deelt spannende video met harig

Zangeres Emma Heesters lijkt helemaal doorgeslagen te zijn in haar outfits sinds de break- up met haar ex-vriend Wesley Hoedt. Zo heeft Emma een gloednieuw nummer uitgebracht en opgenomen dat zeker wel een break-up song genoemd kan worden. Toch zijn veel liedjes die gemaakt zijn na een gebroken hart heel erg gevoelig en een tikkeltje zielig. Dat is bij Emma Heesters alleen absoluut niet het geval. De blondine lijkt flink klaar te zijn met haar ex-vriend en dit nummer staat daar volledig voor in. Zo is alleen de naam van het nummer al heel duidelijk; Hou je bek. Het nummer is goed ontvangen door Emma Heesters haar fans dus dat betekent dat er ook een muziek video bij het nummer moet worden gemaakt. Een moment om voor de camera te verschijnen laat Emma natuurlijk niet aan zich voorbij gaan. Toch wil Emma nog iets een beetje spannend houden, want er zingt nog iemand met haar mee op het uiteindelijke nummer.

Emma Heesters geeft bijzondere hint

Op bovenstaande video is te zien dat Emma Heesters haar fans laat weten dat er dus een feature is met een rapper op haar nieuwste nummer. Nu is het aan haar fans om te raden wie dat dan is. Emma geeft hiervoor drie hints. Nummer één is dat hij of zij een bril draagt, nummer twee is radio en hint nummer drie is rekenmachine. Wat vooral opvallend is aan deze video is Emma haar extreem harige bovenlichaam. Zo draagt ze een off-shoulder topje met hele lange paarse haren eraan. Natuurlijk staat Emma alles goed, maar dit is wel erg bijzonder

Emma Heesters onthuld wie op haar liedje staat

Na al haar fans lang hebben te laten speculeren heeft Emma Heesters bekent gemaakt wie er op haar nieuwste nummer staat als samenwerking. Zo deelt Emma onderstaande video als bekendmaking. Eerst horen we Emma Heesters zelf haar deel zingen van de song Hou je Bek. Op de achtergrond is al te zien dat een jonge gast genaamd Max Bolhuis helemaal losgaat. Vervolgens hoor je ook dat Max een stuk rapt in het nummer van Emma. Hierdoor krijgt het nummer zeker een special touch en komt Emma haar boodschap nóg beter over.
Lees ook: Emma Heesters bijt met deze foto eindelijk keihard van zich af na drama met vriend

 Emma Heesters kijkt verleidelijk in de camera

Natuurlijk moet Emma Heesters ook helemaal opgetut worden voor de opnames van haar nieuwste videoclip voor de song Hou je bek. Hiervoor komt een professional Emma haar haren en make-up doen en het ziet er schitterend uit bij de blondine. Zo geeft Emma ook nog even een kuslipje voor al haar fans en dan is ze klaar om te schitteren. De video en het nummer komen officieel uit op 25 mei.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.