Emma Heesters bijt met deze foto eindelijk keihard van zich af na drama met vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters heeft een nieuwe vreemde boodschap gedeeld op haar social media, maar wat zal ze hier nou mee bedoelen?

De vreemde boodschap van Emma Heesters

Emma Heesters heeft een bijzondere boodschap geplaatst op haar Instagram account. En deze boodschap lijkt in eerste instantie t gaan over haar voormalig vriendje Wesley Hoedt. Ze lijkt helemaal klaar te zijn met het gedrag van haar voormalig vriendje en probeert hem misschien op deze manier wel een toontje lager te laten zingen. Want van zingen weet Emma Heesters natuurljk alles af. Misschien dat het ook helemaal niet over Wesley gaat, maar dat de mysterieuze uitspraak iets te maken heeft met haar nieuwe muziek. Dat het gaat om de titel van een nummer of een nieuwe songtekst waar Emma mee bezig is. Misschien dat we het ooit nog te weten komen, maar misschien ook niet.

Lees ook: Emma Heesters maakt volgers warm met zeer persoonlijke foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters nog erg boos op Wesley Hoedt

Het zou zomaar kunnen dat de boodschap van Emma toch stiekem aan haar ex gericht is. Destijds ging Wesley hoedt veel vreemd en Emma moest dat altijd horen via alle juicekanalen van Nederland. Daar werd de knappe zangeres natuurlijk niet vrolijk van. En daarom zou het zomaar kunnen dat ze nu eindelijk iets ervan durft te zeggen. Misschien dat ze iets gehoord heeft over Wesley of dat Wesley weer een keer iets gezegd heeft wat haar niet naar de zin is. De frustratie bij Emma Heesters zit in ieder geval nog erg hoog. En met goede reden natuurlijk, na al die avontuurtjes van Wesley.

Mogelijk is het toch de muziek van Emma Heesters, waar de boodschap over gaat

Misschien is het toch wel nieuwe muziek, waar Emma haar cryptische boodschap over gaat. De verleidelijke zangeres brengt natuurlijk regelmatig nieuwe nummers uit en deelt graag nieuw werk met haar volgers. Die zijn namelijk altijd zo enthousiast als Emma weer met iets nieuws komt. Het zou niemand dus verbazen als dit gewoon onderdeel is van de tekst van haar volgende nummer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma staat strak op de foto in blauw pakje

Als er iets is wat Emma goed kan, behalve zingen natuurlijk, dan is het wel verleidelijk op de foto staan. Daar heeft de blondine toch echt wel een kunstvorm van gemaakt. En dat zie je ook wel op deze foto. Emma staat in haar strakke blauwe pakje helemaal trits op de foto. En dat ziet er natuurlijk enorm goed uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters blaast dak eraf

Ook is Emma weer blij dat ze steeds meer optredens en festivals kan doen. De knappe zangeres wet er ook altijd een feestje van te maken, dus de mensen in het publiek hebben weinig te klagen. Die genieten met volle teugen van de heerlijke optredens van de knappe zangeres.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...