Video: Emma Heesters laat zich van achterkant filmen tijdens Koningsdag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters maakt er altijd een feestje van als ze op het podum staat. Dit filmpje bewijst dat het er van achteren ook flink wild aan toegaat… 

Emma Heesters treedt overal in Nederland op, zeker als er groots feestgevierd wordt! Op de grote festivals en feesten is ze altijd de hoofdact, en dat zie je ook aan hoe wild het publiek voor haar gaat. De charmante zangeres zet iedereen al snel aan tot dansen en springen en doet daar natuurlijk ook zelf aan mee. In dit filmpje van achter de schermen kan je heerlijk meegenieten van Emma’s energie op het podium.

Emma Heesters deelt onthullend filmpje van achterkant

Net als ieder ander op Instagram deelt ook Emma Heesters haar avonturen tijdens de Oranje dag. En wij snappen ook wel dat het middagprogramma van één van de grote festivals tijdens Koningsdag iets is om trots op te zijn. De bloedmooie blonde gaf dan ook uitgebreid verslag van haar optreden en verwende volgers met enkele heerlijke filmpjes achter de schermen. De onthullende filmpjes bieden een geheel nieuw perspectief op Emma’s energie op het podium en wij genieten er enorm van. Met aanstekelijke charme en bekende nummers is het logisch dat iedereen staat mee te dansen en springen, en zo ook Emma. Met het geweldige filmpje zien we een hele andere kant van de Zeeuwse schoonheid.

We zien Emma Heesters voluit dansen op de aanstekelijke muziek. In strakke kleding zwaait de blonde zangeres met haar heupen en danst samen met nog twee andere dames op een remix van Macarena. Het publiek gaat in de achtergrond helemaal wild en lijkt er intens van mee te genieten. Wij snappen het wel; met zo’n energie als Emma zouden wij er ook in meegaan. Ook op dansmuziek gaat Emma helemaal wild op het podium: op het ritme staat ze te springen en ook de menigte gaat er volledig in mee. De beeldschone blonde lijkt er intens van te genieten. Wij kijken ook met veel plezier met haar mee: wat een feest, ook voor je ogen.

Emma Heesters kijkt je diep aan op mooie foto

Van Emma Heesters zijn we onderhand ook niets anders meer gewend dan prachtige plaatjes en fantastische foto’s. Toch weet ze ons nog regelmatig te verassen. Recent deed ze dat met een heerlijk kiekje van haar outfit voordat ze het grote podium opging. Emma staat er beeldschoon op. Met sprankelende ogen en een lieftallige glimlach lacht ze naar de camera. De foto doet ons hart spontaan sneller kloppen, want wauw. De foto is bedoeld om haar make-up artiesten te bedanken, maar wij kunnen onze ogen niet van haar afhouden. Met zo’n natuurlijke schoonheid als Emma is het natuurlijk niet lastig om een meesterwerkje neer te zetten, maar ze hebben zichzelf overtroffen.

Emma Heesters schittert in Oranje-outfit

Zangeres Emma Heesters staat naast haar gouden keeltje ook bekend om haar gouden fashion sense. De bloedmooie blonde staat regelmatig op de foto in jaloersmakende outfits en ook tijdens haar optreden op het Kingdance festival in Zwolle was ze een plaatje. Zo schitterde ze op het podium in een strakke oranje broek en kort jasje. Voor de fashion fans hoort een optreden van Emma dus zeker op het to-do lijstje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!