Video: Emma Heesters laat zich van achterkant filmen tijdens Koningsdag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters maakt er altijd een feestje van als ze op het podum staat. Dit filmpje bewijst dat het er van achteren ook flink wild aan toegaat… 

Emma Heesters treedt overal in Nederland op, zeker als er groots feestgevierd wordt! Op de grote festivals en feesten is ze altijd de hoofdact, en dat zie je ook aan hoe wild het publiek voor haar gaat. De charmante zangeres zet iedereen al snel aan tot dansen en springen en doet daar natuurlijk ook zelf aan mee. In dit filmpje van achter de schermen kan je heerlijk meegenieten van Emma’s energie op het podium.

Emma Heesters deelt onthullend filmpje van achterkant

Net als ieder ander op Instagram deelt ook Emma Heesters haar avonturen tijdens de Oranje dag. En wij snappen ook wel dat het middagprogramma van één van de grote festivals tijdens Koningsdag iets is om trots op te zijn. De bloedmooie blonde gaf dan ook uitgebreid verslag van haar optreden en verwende volgers met enkele heerlijke filmpjes achter de schermen. De onthullende filmpjes bieden een geheel nieuw perspectief op Emma’s energie op het podium en wij genieten er enorm van. Met aanstekelijke charme en bekende nummers is het logisch dat iedereen staat mee te dansen en springen, en zo ook Emma. Met het geweldige filmpje zien we een hele andere kant van de Zeeuwse schoonheid.

We zien Emma Heesters voluit dansen op de aanstekelijke muziek. In strakke kleding zwaait de blonde zangeres met haar heupen en danst samen met nog twee andere dames op een remix van Macarena. Het publiek gaat in de achtergrond helemaal wild en lijkt er intens van mee te genieten. Wij snappen het wel; met zo’n energie als Emma zouden wij er ook in meegaan. Ook op dansmuziek gaat Emma helemaal wild op het podium: op het ritme staat ze te springen en ook de menigte gaat er volledig in mee. De beeldschone blonde lijkt er intens van te genieten. Wij kijken ook met veel plezier met haar mee: wat een feest, ook voor je ogen.

Emma Heesters kijkt je diep aan op mooie foto

Van Emma Heesters zijn we onderhand ook niets anders meer gewend dan prachtige plaatjes en fantastische foto’s. Toch weet ze ons nog regelmatig te verassen. Recent deed ze dat met een heerlijk kiekje van haar outfit voordat ze het grote podium opging. Emma staat er beeldschoon op. Met sprankelende ogen en een lieftallige glimlach lacht ze naar de camera. De foto doet ons hart spontaan sneller kloppen, want wauw. De foto is bedoeld om haar make-up artiesten te bedanken, maar wij kunnen onze ogen niet van haar afhouden. Met zo’n natuurlijke schoonheid als Emma is het natuurlijk niet lastig om een meesterwerkje neer te zetten, maar ze hebben zichzelf overtroffen.

Emma Heesters schittert in Oranje-outfit

Zangeres Emma Heesters staat naast haar gouden keeltje ook bekend om haar gouden fashion sense. De bloedmooie blonde staat regelmatig op de foto in jaloersmakende outfits en ook tijdens haar optreden op het Kingdance festival in Zwolle was ze een plaatje. Zo schitterde ze op het podium in een strakke oranje broek en kort jasje. Voor de fashion fans hoort een optreden van Emma dus zeker op het to-do lijstje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.