Video: Emma Heesters heeft kletsnat onderonsje met Maan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het concertweekend van The Streamers is aangebroken. Daarbij horen natuurlijk ook twee van de mooiste zangeressen van Nederland: Emma Heesters en Maan. De twee hebben het wel erg gezellig samen.

The Streamers met Maan en Emma Heesters

Het is een spannend weekend voor de grootste artiesten van Nederland. Het concert van The Streamers is namelijk aangebroken. Het evenement vind drie dagen lang plaats in Amsterdam. Hiervoor is niet zomaar een locatie uitgekozen, maar het spektakel vindt plaatst in het Olympische stadion. De eerste concerten van The Streamers waren online tijdens de corona periode. Dit was een daverend succes dus het is geen wonder dat de artiesten nu ook live een groot optreden verzorgen. De avonden zijn volledig uitverkocht. Het idee van The Streamers is dat niemand echt de hoofd act is, maar dat iedereen dus een even groot podium krijgt. Dit zorgt voor leuke samenwerkingen en vele grote namen die optreden. Hierbij horen natuurlijk ook Emma Heesters en Maan de Steenwinkel. De twee knappe zangeressen kunnen natuurlijk niet ontbreken in het rijtje. Verder komen onder andere ook Guus Meeuwis, Snelle en Kraantje Pappie optreden.

Emma Heesters en Maan de Steenwinkel schudden erop los

Een concert zo groot als The Streamers vergt natuurlijk een hele hoop voorbereiding. Zo weten de meeste artiesten van hun eigen shows wel welke danspasjes en uithalen erbij horen, maar combineer dit maar eens met je collega’s. Daarom zijn alle zangers en zangeressen al weken lang druk met de voorbereiding. Zo ook nog op de dag zelf, net voor het begin van de eerste show. We zien dat Maan de Steenwinkel en Emma Heesters samen gaan optreden. Waarschijnlijk zijn veel mensen blij dat twee van de knapste zangeressen van Nederland samen op het podium verschijnen. Hiervoor gaan de twee dames nog even hun danspasjes doornemen. Ze zijn niet de enige op het podium want er staan nog een tal van danseressen om hen heen. Toch stelen Maan en Emma volledig de show tijdens het repeteren. Beide zijn nog gekleed in een comfortabele outfit maar de heupjes gaan al flink los.

Het regent mooie vrouwen bij The Streamers

Het enige jammere van de drie concerten van The Streamers is wellicht de weersvoorspelling. Het lijkt erop dat het drie avonden lang regen gaat worden. Alle zangers en zangeressen moeten het accepteren want het publiek zal het ook niet droog kunnen houden. Gelukkig blijft iedereen een beetje positief. En een foto zoals onderstaande maakt ook al veel goed. Hierop zien we Maan, Emma Heesters en Suzan (van Freek). Het belooft veel dat deze drie mooie dames op het podium verschijnen. Suzan heeft haar dikke regenjas al aangetrokken maar kan gelukkig nog hard lachen. Bij de foto schrijft Maan op haar Instagram: ‘It’s raining women’.

Emma Heesters- Maan- Suzan & Freek

De artiesten van The Streamers stralen op de foto’s

De eerste avond van The Streamers is geweest en de foto’s staan al online. Hier is te zien dat alle artiesten het ondanks de regen ontzettend naar hun zien hebben. Daarbij zien we op de derde afbeelding wederom Maan, Emma Heesters en Suzan (van Freek). De drie vrouwen zingen met volle overgave terwijl het met bakken uit de hemel komt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?