Video: Emma Heesters draagt alleen handdoekje tijdens verwensessie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is een van de meest hardwerkende zangeressen. Daarom was het tijd om de optredens aan de kant te schuiven voor een verwensessie. 

De prachtige zangeres Emma Heesters is een van de meest hardwerkende zangeressen. niet alleen heeft ze een druk schema vol optredens, ook is ze bezig met interessante samenwerkingen, nieuwe muziek maken en moet ze natuurlijk haar YouTube kanaal een beetje actueel houden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele interviews en fotoshoots en haar druk sociaal leven. Emma kon dus wel even een korte pauze gebruiken en die last ze dan ook maar in. Alles wordt aan de kant geschoven, zodat Emma even een momentje heeft om weer op te laden. En dat doet ze in alleen een handdoek.

Lees ook: Video: Emma Heesters maakt Belgische fans gek met strak topje

Emma laat zich flink verwennen in handdoekje

Met alleen een handdoekje om zichzelf te bedekken gaat Emma op de massagetafel liggen. Daar wordt ze eens goed onder handen genomen door de masseuse die maar al te graag haar glibberige handen over Emma haar lichaam laat glijden. Emma die komt compleet tot rust van de ontspannende massage en kan het aan iedereen aanbevelen. Als de massage klaar is heeft Emma het gevoel dat ze herboren is. De knappe zangeres kan zo wel weer beginnen aan haar drukke schema, nu ze helemaal is uitgerust.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

De knappe podiumlook van Emma Heesters

De drukke zomer van Emma Heesters bestaat voornamelijk uit het geven van heel veel optredens. En tijdens die optredens is het natuurlijk belangrijk dat ze genoeg mooie en verleidelijke kleding draagt. Emma laat een van haar setjes even zien op Instagram. Op die manier kunnen al haar fans meegenieten en krijgen ze een voorproefje van de vele mooie pakjes die Emma tijdens haar optredens zal dragen. Dat is gelijk een mooie aanmoediging om zelf een kaartje te kopen, want Emma, dansend in deze pakjes, wil je niet missen. De niet veel verhullende outfits maken Emma haar dansjes op het podium nog net een stukje interessanter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma probeert genoeg te ontspannen

Ondanks haar drukke schema probeert Emma echt genoeg haar rust te pakken. Ze ziet in dat haar rust pakken erg nodig is bij haar gekozen beroep en probeert dit dan ook echt te doen. Zo is ze net terug van een ontzettend relaxte vakantie. Daar heeft ze zich helemaal kunnen opladen voor de komende stressvolle periode. Maar blijkbaar zat er nog een klein beetje stress vast. Daarom moest Emma ook nog even een massage inboeken. Maar nu ze die achter de rug heeft, houdt niks Emma meer tegen om de rest van de zomer te gaan knallen. Haar komende optredens zullen dus beter zijn dan ooit, omdat Emma zelf staat te springen om er een feestje van te mogen maken. Emma gaat de komende tijd dus helemaal los.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen.