Foto: Doutzen Kroes terroriseert vliegveld met walgelijk gedrag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Doutzen Kroes is mooi aan de buitenkant, maar is ze dat ook van binnen? Medewerkers van KLM delen hun horrorverhalen over het veeleisende model…

Doutzen Kroes laat haar ware gezicht zien bij KLM

De 37-jarige Doutzen Kroes kennen we allemaal van haar prachtige modellenfoto’s. Het Nederlandse poppetje heeft dan ook een hartstikke lief gezichtje, maar is ze ook daadwerkelijk zo lief als ze lijkt? Volgens het roddelkanaal JuiceChannel blijkt dat niet zo te zijn. Meerdere mensen kwamen met verhalen over hoe Doutzen zich ontzettend arrogant heeft gedragen op het vliegveld de afgelopen jaren. Iedereen zou haar moeten herkennen en direct aan haar voeten moeten liggen. Ze kijkt niet om naar haar medemens en vraagt altijd om een gratis upgrade. Het is zelfs zo ver gegaan dat ze heeft gedreigd om KLM een slechte naam op twitter te geven als haar vriendinnen geen gratis upgrade naar business class zouden krijgen.

Man van Doutzen Kroes, Sunnery James blijkt ‘nerdje’

In een ander ingestuurd verhaal op het roddelkanaal JuiceChannel is te lezen dat diegene de man van Doutzen al heel lang kent. Wanneer hij/zij dan Doutzen en haar man tegenkomen blijkt het model te beroerd om zich voor te stellen aan de oude bekende van haar man. Of Sunnery zich daarvoor schaamt? “Geen idee. Vroeger was Sunnery het nerdje dat nergens bij hoorde en nu denkt hij dat hij wat is.” Aldus de volger van JuiceChannel. De eigenaren van het Instagram account noemen het een match made in heaven.

Doutzen Kroes kapot van plots overlijden vader

Over de vader van Doutzen, Johan, is maar weinig te vinden op haar sociale media. Geregeld zien we foto’s voorbij komen van haar moeder Geartsje en haar zus, Rens. Haar vader is nergens te bekennen. Hoogstwaarschijnlijk deed de blondine dit expres. Na de scheiding van haar ouders, kampte haar vader namelijk met verslavingsproblemen zoals alcohol en drugs. Midden 2011 gingen er zelfs verhalen rond dat Johan in een afkickkliniek zou zitten. Dit werd later bevestigd door de familie. Doutzen Kroes wilde er zelf maar weinig over kwijt.
Doutzen is nooit geheimzinnig geweest over haar liefde voor haar vader. De man was voor haar altijd een belangrijk iemand in haar leven. Ze wilde zelfs, voordat ze haar modellen carrière begon, in zijn voetsporen treden en gaan schaatsen. Die koers maakte een scherpe bocht toen ze ontdekt werd als model. Nadat Johan in een afkickkliniek gezeten had, leek het bergopwaards te gaan met hem. Helaas moest de familie plotseling afscheid nemen van Johan toen hij op 70-jarige leeftijd ineens overleed.
Sunnery James over overlijden vader Doutzen Kroes

De man van Doutzen, Sunnery James, laat zich tijdens de radioshow van Frank Dane uit over de uitvaart van Johan Kroes. Hij omschrijft de dag als  ‘heel mooi’ en tegelijkertijd ‘heel verdrietig’. Ondanks het grote verlies, gaat het met Doutzen Kroes elke dag een beetje beter volgens haar man: “Het was wel even een klap, maar het gaat goed nu.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!